الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگم حلالش کن قبول میکنی ؟ یا اگه خواهش کنم حلالش کنی ؟ خیلی حرفه این و ازت خواسته ها
اگه فقط کتکم زده بود حلالش میکردم...ولی مادرمرحومه م رو هم میزد دوسش نداشت تاحالا زن بابامو نزده بعد فوت مادرم ۴ ماه بعدش زن گرفت وقتی یه کار بد میکردم ستون فقراتم میلرزید که بیادچیکارکنه هیچوقت بهم محبت نکرد واقعا چجوری ببخشمش؟
[QUOTE=123823818]اگه فقط کتکم زده بود حلالش میکردم...ولی مادرمرحومه م رو هم میزد دوسش نداشت تاحالا زن بابامو نزده بعد ...[/QUOTEناراحتیات ناراحتم کرد ... تا خودت نخوای اصرار نمیکنم ... اما قلب دختری مثل تو جای کینه نیست
عجب آدم خوبی بوده ! هستن هنوز چنین کسانی ؟ که اعتراف کنن اشتباه کردم ؟ . منو ببخش؟
میدونی چرا؟ چون سه سال تبعیض بود چون سه سال اشک منو در اورد. امسال با چشم خودش دیده بود که مثلا نفر دوم شده. گفت اون موقع یاد تو. افتادم گفت همیشه بخاطر اینکه حقت بود اول بشی اما من با کمک بقیه میشدم اینجا خدا حقتو ازم گرفت و اون لحظه یاد خودت فقط افتادم. خیلی اذیتم کرد خیلی. مطمینم تو زندگیم هیچ کس مثل این اشکمو در نمیاره
این که حلالش نمیکنی رو میتونم درک کنم ولی آرزوی مرگ پدر خوب نیست اصلا...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...