2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم حلالش نکردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 45 پست
 میدونی چرا؟ چون سه سال تبعیض بود چون سه سال اشک منو در اورد. امسال با چشم خودش دیده بود که مثل ...

منم حسرت اینو می کشم که کسانیکه بهم بد کردن فقط بیان اعتراف کنن . نه اینکه معذرت بخوان بگن ندانسته بوده ! به جای اینکه به دروغ بگن ندانسته بوده بگن که کردیم از روی عمد هم کردیم ببخش پشیمونیم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم بابا جونم 

الهی چنان در ارامش باشه روحت چنان بغل خدا راحت باشی.

روحت شاد

حتا نگاه بد هم بهم نکرد چه برسه کتک 

چنان مثل کوه پشت بود که همه از اسمش فقط میترسیدن 

ی نفر غریبه اشنا فامیل دوست جرات نداشت از ترس بابا  اسم دخترشو بیاره یا چیزی بگه انقد بابام دوسم داشت 

تو فامیل میگردم میگن نور چشمش 

وای خدا من باور نمیشه مدر میتوته انقد بد باشه 

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
خب ببخشید😓

جانمممم درک میکنم دل شکسته ات رو...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اصلا کار بدی نکردی.فقط سکوتتت اگ بگی حلال نمیکنم بااهات بدمیشع

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
دلم واسه بابام تنگ شد کاش بود منو میزد کاش فقط بود😔

عزیزم قطعا پدرتون،ادم بسار خوب وخوش اخلاقی بودن،که اینجور خواسته ای دارین...وپاش روی گلوتون نبود توی مسایل....خدارحمتشون کن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
عزیزم قطعا پدرتون،ادم بسار خوب وخوش اخلاقی بودن،که اینجور خواسته ای دارین...وپاش روی گلوتون نبود توی ...

افرین چه توصیف خوبی دقیقا بابای من پاش رو گلومه/:

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

ولی خوب با وجود همه این چیزایی که می گی فکر می کنم هرگز نباید حس بدی به پدرت داشته باشی و داشتنش رو از همین الان شکر کنی . چون پدرها ممکنه به خاطر مرد بودن نتونن احساساتشون رو بیان کنن یا مثلا بخوان خیلی مغرور و بزرگ جلوه کنن اما ته دلشون از خانومها لطیف ترن . همین که می دونه پدر خوبی نبوده و ازت دلجویی کرده خیلی خوبه . هر چقدرم ازش چیزی ندیده باشی اینو بدون یه حس بزرگ ته قلبش به تو داره و نمی تونه بروز بده. پدر مگه جایگزین داره ؟ همین که ژنتیکش رو بهت داده و یه خس پدری بهت داره ( حتی اگر ازش مطمئن نباشی و نشونه هاشو ندیده باشی گرچه همون دلجویی که کرده نشونه هست !) کافیه . زندگی مگر پند روز دیگه دوام داره نکنین این کارا رو پشیمون میشید قدر پدر مادرها رو بدونین . بعدا پشیمون می شین.

ولی خوب با وجود همه این چیزایی که می گی فکر می کنم هرگز نباید حس بدی به پدرت داشته باشی و داشتنش رو ...

پست منو خوندین که گفتم فقط کاراش به کتک ختم نمیشد.. اگه اینطوره یزیدم میتونس عذرخواهی کنه از خانواده امام حسین(حالا نگید مگه تو خانواده امام حسینیا مثاله فقط)اما پدرمن خود یزیده/: من خودم نخواستم بدنیا بیام اون باعث شد پس میتونس باهام رفتار بهتری داشته باشه اما نداشت چون موقع کاراش فکر نمیکنه فقط فکر میکنه باید مثل بقیه عمل کنه بعد کارای بدشم یه حلالیت بخواد لقیه م مثل فیلما بگن اره میبخشمت

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...
پست منو خوندین که گفتم فقط کاراش به کتک ختم نمیشد.. اگه اینطوره یزیدم میتونس عذرخواهی کنه از خانواده ...

نه عزیزم کامل نخوندم. ولی من خودم به یه چیزی خیلی باور دارم . اگه یه نفر ته دلش برای من خوب بخواد برام کافیه . لازم نیست برام کاری کنه . همین . فقط از ته دل برام بد نخواد اووکی هست . بر عکسش اگه بهم ثابت بشه از ته دل باهام بده دیگه راه نداره . حالا فکر می کنم پدرا بنا به هورمون تستسترون ممکنه خشن باشن و مثل یزید به نظر بیان ولی در اصل اینطوریم نیست