2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم حلالش نکردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 45 پست
انقد بدم میا از اینا هرکاری بخوان تو عمرشون انجام میدم وقتی میخان بمیرن میگم حلال کن صدسااااال حلال ...

والا بخدا یبار زد دندمو شکوند😕اگه بذاره دندشو بشکونم شاید حلالش کردم البته کاش فقط یبار بود

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم حلالش کن قبول میکنی ؟ یا اگه خواهش کنم حلالش کنی ؟ خیلی حرفه این و ازت خواسته ها

اگه فقط کتکم زده بود حلالش میکردم...ولی مادرمرحومه م رو هم میزد دوسش نداشت تاحالا زن بابامو نزده بعد فوت مادرم ۴ ماه بعدش زن گرفت وقتی یه کار بد میکردم ستون فقراتم میلرزید که بیادچیکارکنه هیچوقت بهم محبت نکرد واقعا چجوری ببخشمش؟

[QUOTE=123823818]اگه فقط کتکم زده بود حلالش میکردم...ولی مادرمرحومه م رو هم میزد دوسش نداشت تاحالا زن بابامو نزده بعد ...[/QUOTEناراحتیات ناراحتم کرد ... تا خودت نخوای اصرار نمیکنم ... اما قلب دختری مثل تو جای کینه نیست

عجب آدم خوبی بوده ! هستن هنوز چنین کسانی ؟ که اعتراف کنن اشتباه کردم ؟ . منو ببخش؟

میدونی چرا؟ چون سه سال تبعیض بود چون سه سال اشک منو در اورد. امسال با چشم خودش دیده بود که مثلا نفر دوم شده. گفت اون موقع یاد تو. افتادم گفت همیشه بخاطر اینکه حقت بود اول بشی اما من با کمک بقیه میشدم اینجا خدا حقتو ازم گرفت و اون لحظه یاد خودت فقط افتادم. خیلی اذیتم کرد خیلی. مطمینم تو زندگیم هیچ کس مثل این اشکمو در نمیاره 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
واااااییی ینی اون روز میرسه؟🤩😍😍😍

نه دیگه نشدددد

این که حلالش نمیکنی رو میتونم درک کنم ولی آرزوی مرگ پدر خوب نیست اصلا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
منم بابام خیلی اذیتم کرد از بچگی تا الان... هیچوقت هم احساس گناه نکرده اگه یه بار ازم عذر بخواد می ب ...

خدابهت آرامش بده خیلی خوبه که میتونی ببخشی من همه رو میتونم ببخشم جزاین