2777
2789

سلام 

از اول بگم ما چهار تا خواهریم و سه تا داداش

این زن داداش اخریمون که تقریبا یه ساله عقد کرده خیلی دو بهم زن و خبر چین تشریف داره

دیشب دورهمی خونه مادرم بودیم

از اول شب تا آخر شب زیر گوشم پچ پچ که آره مهناز اینجوری گفت ، سمیه اونجوری گفت ،گلی هم اونجوری گفت

بعد رفت پیش خواهرای کوچیکترم زیر گوش اونا هم پچ پچ میکرد

بعد شام موقع شستن ظرفها هم داشت با جاریش پچ پچ میکرد و میگفت خودم شنیدم و ازین حرفها

وااااای یعنی حالم بهم میخوره ازین جور زن های خبر چین

نمیدونم چجوری بهش بفهمونم دست ازین کارهاش برداره ،همه رو خسته کرده

دیدید هی گفتم همو علیه خواهرشوهر تحریک نکنید بفرمایید الان خواهر شوهرا مظلوم شدن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اشكال نداره هرچي گفتن چندبار كه بياد حرف بزنه ببينه حرفاش جذاب نيس واستون ديگه هيچي نميگه

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

یکی دو باری از پیشش پا شب و بری و تذکر بدی غیبت نکنیم اینا درست میشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وقتی اومد پیشتون پچ پچ کرد بهش بگین بسه زنداداش کار دارم پاشین یا اصلا گوش ندین

چند بار بهش گفتم کار دارم ،یا هانی جون من علاقه ای به شنیدن این حرفها ندارم ،یا یبارم گفتم مهناز خانم بهت اطمینان کرده حرفاتو گفته شما نباید جایی بگید

اصلا تاثیری نداره 

با یکی از جاری هاش تا مرز قهر پیش رفنن که مادرم واسطه شد آشتی شون داد

😂😂😂🤨

راس میگم خو

چن روزه میان در مورد زن داداش تاپیک میزنن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
چند بار بهش گفتم کار دارم ،یا هانی جون من علاقه ای به شنیدن این حرفها ندارم ،یا یبارم گفتم مهناز خان ...

عجب مادر فهمیده ای کاش مادرشوهر من اینقد فهمبده بود که هرچی دختراش میگن دوتا نذاره روش و علیه من دعوا درست کنن.خسته شدم ازشون

خداروشکر