2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومای گل ببخشید نمیدونم چرا متنا اینجا کپی نمیشد منم اولین بارم بودم میخواستم متن طولانی بذارم بلد نبودم انگاری 

محبور شدم عکس بگیرم بذارم، و واقعا چقدر سخته، گاهی وقتا که دوستان عکس میذارن میگن دیر لود ميشه من الان درک کردم

متن رو  سعی کردم با شوخی و انرژی مثبت براتون بذارم که دل به کار بدین

امیدوارم دلتون شاد باشه

هر کجا هستم باشم ، آسمان  مال من است   
من بچه دارم.یه نوزاد ۶ماهه. بهترین راهکار گرفتن کارگره. عمرا بتونم خودم خونه تکونی کنم، نه وقتش رو د ...

خسته نباشید منم یه دختر 11 ماهه دارم بخاطر همین از الان استارت زدم که اسفند برم خونه مادرم شهر خودمون

من هر سال قبلش یه لیست مینویسم از کارا،مثلا برای اتاق خواب جدا هال و حموم و انباری و...جدا بعد روز ...

اینجا هم بزارین بقیه استفاده کنن

اتفاقادیرمیگذره قراره پنجم برم انومالی دوسدارم زودتربرسه برم ببینم طول سرویکسم چن شده😣

انشالله بسلامتی، منم پارسال برام دیر گذشت چون منتظر کوچولوم بودم

چ خوبه این از کجااوردیش؟ منم میخام

براتون گذاشتم همه رو، حالا اگه دختر جونی اجازه بده برنامه روزای دیگه رو هم میذارم

براتون گذاشتم همه رو، حالا اگه دختر جونی اجازه بده برنامه روزای دیگه رو هم میذارم

ممنون

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪