2777
2789

بیاید یه برنامه ریزی خونه تکونی، هرکی راهکار داره بگه که بقیه استفاده کنن، اگه واسه خانومای بچه دار هم راهکار دارین بگین 

هر کجا هستم باشم ، آسمان  مال من است   

تنبل نباشید همین😁🙏

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتکانید...فقط،باتچکر🙏

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

من‌اول از داخل کمد و کابینت و همه چی شروع میکنم‌،حسابی که اشعال ها رو ریختم بیرون ،و تمیز کردم ،اونوقت میرم سراغ ظاهر همه چیز 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

رو بالشتیای مبل رو دارم میشورم دونه دونه

مهمون نمیاد برام خودم تمیزی دوس دارم

در و پنجره هم ک تعطیله چون برف و بارونه فرشامم یکی دو ماه پیش شستم

پتوها رو هم فعلا حالشو ندارم 

دلم میخاد برم خرید فقط همین.

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫

من هر سال قبلش یه لیست مینویسم از کارا،مثلا برای اتاق خواب جدا هال و حموم و انباری و...جدا

بعد روز تعیین میکنم مثلا آشپزخونه ۵روز و...

بعدم یروز مونده ب عید یه تمیزکاریه اساسی و گردگیری میکنم

همیشه ام زود تموم کردم دیقه نودی نشدم کلافه شم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪