2777
2789
ن گلم در میادمنظورم اینه تا زخمه پهن نشون میده ورم داره ولی ب مرور زمان زخمش خوب ک بشه حالت عادی پید ...

ن میخوام انجام بدم خیلی ترسیدم فکر کردم ک میگین اصلا ابروهاتون دیگ در نمیاد و همون طور باریک میمدنه 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
من خودم اموزش دیدم برا کسی زدم‌خیلی پهن شده میگن بعدش باریکتر میشه خدا کنه باریک شه

اولش ورم هم داره دیگه تورم بخوابه زخما خوب شه ازون حالت زمختی اولیه خارج میشه

حداقل ی هفته باید صبر کنه تا نظر بده برای نظر قطعی 20روز تا ی ماه صبر کنه ک بعد ی ماه باید بیاد ترمیم چون ممکنه یجاهایی ریزش کنه و خوب رنگ نگرفته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن میخوام انجام بدم خیلی ترسیدم فکر کردم ک میگین اصلا ابروهاتون دیگ در نمیاد و همون طور باریک میمدنه& ...

ن بابا مگه شده اگه ابروهات کمه انجام بده حیفه هیچی ابروی ادم خودش نمیشع ولی من خودم انجام دادم راضیم چون واقعا کم ابرو بودم حالتم نداشتن خییلی خوبه الان راحت شدم ولی اگه ابروت خوبه حیفه

ن بابا مگه شده اگه ابروهات کمه انجام بده حیفه هیچی ابروی ادم خودش نمیشع ولی من خودم انجام دادم راضیم ...

ن بابا من چون خودم بورم باید بزنم همم خیلی خیلی کمه و میریزه همش باید انجام بدم میشه بپرسم شما کی انجام دادین و چند شد قیمتش 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون