2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به هیچکس فش نمیدم یا حرف زشتی چیزی. کسی هم تا حالا بهم فش نداده یعنی دوستام همیشه خیلی باهم راحت و فش و حرفای بالای هجده سال و اینا ولی همشون میگفتن از تو خجالت میکشیم بهت فش بدیم

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

سلام دوستان وقت بخیر 

گروه زدم واتس اپ با کمترین هزینه بیشترین اطلاعاتو داشته باشید.

مشاوره خصوصی هم هرکس خواست دایرکت پیام بده.

مطالبی که دراختیار شما دوستان قرار میدم:

باور*تغییر باور .*جذب*درخواست کردن *تجسم خلاق.*کلام *قدرت سوال کردن.*درمورد واقعیت خودمون*احساس*ارتباطات*تند خوانی…*هدف گذاری..*عزت نفس*توحید*ثروت*فرشتگان*سابلیمینال بیوکنزی .*بازی فراوانی *

اذکار مجرب *

خلاصه کتاب های معروف روانشناسی*

کلیپ واهنگ های انگیزشی *

برای اطلاع از قیمت درخواست دوستی بدید

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

تمام زندگیم ..پدرو مادرم بهم یاد دادن اولویت خودم باشم و شادیم ...اصلا این مدل بار اومدم ..الانم همیشه اول به خودم فکر میکنم که تو چه شرایطی راحتم ...در حدی که خیلی وقته حتی عصبانی از دست کسی نمیشم ..چون خودم اول آزار میبینم

فکر نکردم اینکه میرم جلوی آیینه میگم من چقدر خوشگلم جلوی آیینه میرقصم😑😑

از هرچیزی هم بهترینشو برای خودم میخرم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

تو خلوت خودم باخودم دوستم حرف بد به خودم نمیزنم . وقتی کار خوب میکنم به خودم هدیه میدم

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
هر یساعت به احترام خودم از جام بلند میشم گاهی هم بخودم سلام میدم😩

😂😂😂😂😂

نمیری 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دارم میترکم نمیتونمم جلو خندمو بگیرم

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇