2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم دعا گرفتن برام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 36 پست

چون بالاخره زن و شوهر با هم دعوا میکنند بعد از مدتی هم باهم آشتی میکنند و سر مشکلاتشان تا جایی که بشه به توافق می رسند.ولی این آقا دیگه شورش و درآوزده

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته عروسی کردید؟

اگه دوست داشتی میشه بگی مشکلتون سر چی بوده؟اگه دوست داشتی بگو

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
عزیزم من الان سر زندگیم هستم ولی خیلی سختی ها رو به جون خریدم به خواسته هاش گوش کردم یه نفر غریبه رو ...

کاش اینطوری نمیشد😭 من خیلی دلتنگشم. ولی اون نه😔

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
چند وقته عروسی کردید؟ اگه دوست داشتی میشه بگی مشکلتون سر چی بوده؟اگه دوست داشتی بگو

۸سال.  بچه نداریم. 

باورت میشه خودم نفهمیدم چرا اینطوری کرد؟

مشکلات و بحث و قهر بین همه زنت شوهرا هست.  ولی شوهرم خراب کرد . تو این ده ماه یه سراغ ازم نگرفت یه زنگ نزد.  من چندبار زنگ زدم بلاکم کرد. واسطه فرستادم چون دوسش داشتم.  ۸سال زحمت کشیدم برا زندگیم.  اما بهانه آورد 

۸سال.  بچه نداریم.  باورت میشه خودم نفهمیدم چرا اینطوری کرد؟ مشکلات و بحث و قهر بین همه ...

متاسفم برای این آقا.

ایشالله که خداوند کمکت کنه و بهترین راه حالا رو پیش پات بزاره

۸سال.  بچه نداریم.  باورت میشه خودم نفهمیدم چرا اینطوری کرد؟ مشکلات و بحث و قهر بین همه ...

مردا اکثرشون همینطوری بی معرفتند.کسی تو فامیل شوهر بوده که مثلا از اقوام نزدیکش باهات مشکل داشته باشه بشینه زیر پاش پرش کنه یا جادو کنه؟

مردا اکثرشون همینطوری بی معرفتند.کسی تو فامیل شوهر بوده که مثلا از اقوام نزدیکش باهات مشکل داشته باش ...

اکثر فامیل که با خانواده شوهرم مشکل داشتن.

ولی شوهرم مغازه داره. ورزشکارم هست . خیلی مشتری زن داره. خود شوهرم بارها میگفت تو مغازه دعا و این چیزا پیدا کرده

مردا اکثرشون همینطوری بی معرفتند.کسی تو فامیل شوهر بوده که مثلا از اقوام نزدیکش باهات مشکل داشته باش ...

من پیگیر این دعاها نشدم. میگفتم اتفاقی نمیفته.  از طرفی نمیدونستم دعا واسه چیه. 

الان میگم شاید دعای جدایی بوده.

آخه یکی از مشتری هاش زن مطلقه بود عاشق شوهرم شده بود به من پیام میداد شوهرت مال منه 😐

بنظرم دعا گرفتن تو رو جلو شوهرت سیاه کردن. یعنی اصلا تو رو نبینه و نخواد حتی با یه بحث کوچیک

شوهرم قبلا دوسم داشت.  ولی از پارسال گفت دیگه نمیخوامت😑 من خورد شدم😔

عزیزم از ته قلبم دعا میکنم شوهرت برگرده و بگه اشتباه کردم 

ممنونم عزیزم.  خیلی داغونم دعا ‌کن هرچی که به صلاحمه بشه. واقعا نمیتونم خوب و بد خودم رو تشخیص بدم 😔 مرسی عزیزم. الهی خوشبخت باشی

من پیگیر این دعاها نشدم. میگفتم اتفاقی نمیفته.  از طرفی نمیدونستم دعا واسه چیه.  الان میگ ...

یعنی اون خانوم شماره شمارو داشت؟

خوب پس اگه اینطوریه مشخص شد که قضیه از کجا آب میخوره.

قشنگ معلومه که شوهرت چه اتفاقی براش افتاده.

ببخشید که دارم میگم ولی قطعا اگه کسه دیگه ای تو زندگی همسرتون نبود نمی تونست این همه مدت از شما بی خبر باشه .احتمالا جای دیگه سرش گرمه😪😪😪