به چیزایی که نداریم فکر نمیکنم😅 از غروب که در یخچالو باز میکردم دلم مربا میخواست دیگه الان یه ...
بعضی وقتا ادم خودش می مونه دلش چی می خواد
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب پس کم کم شروع میشه منم تا چهارماه تهوع داشتم بعدش شیکمو شدم و گیسوم هی چیز میز دلش خواست
عزیییزم چه با مزه.من همیشه تصورم از بارداری خوراکی های خوشمزه بود ولی وقتی باردار شدم وضع مالیمون بد شد یعنی ی مشکل پیش اومد نقدینگیمون بشدت کم شد جوری که هزینه ازمایشاتو بسختی جور کردیم .میگم شاید انقدر تلقین کردم که هیچی دلم نمیخواد
عزیییزم چه با مزه.من همیشه تصورم از بارداری خوراکی های خوشمزه بود ولی وقتی باردار شدم وضع مالیمون بد ...
ایشالا که مشکلاتتون حل میشه❤️ ما هم همینطوریم عزیزدل. به چیزایی که تو خونه نداریم اصلا فکر نمیکنم اگر جایی عکسی هم ببینم وانمود میکنم که اصلا چیز خوشمزه ای نیست. ولی در عوضی هرچی که تو خونه داریمو پیش خودم خیلی لذیذ جلوه میدم واسه همین همش همینارو دلم میخواد
وایییی من تا الان فقط 6 کیلو اضافه کردم. یعنی میشه نهایتا ده کیلو اضافه شم؟؟ اصلا بعد زایمان حوصله ی ...
نمیدونم والا،اخه من خیلی لاغر بودم و بد غذا،۴۵کیلو بودم ،الان هرچی فکرشو بکنی میخورم کلا ذائقم تو بارداری عوص شد از همه بیشترم شوهرم کیف میکنه میگه خوشم میاد بااشتها غذا میخوری ولی دوس داشت زنش همیشه باربی باشه