2777
2789
نمیدونم والا،اخه من خیلی لاغر بودم و بد غذا،۴۵کیلو بودم ،الان هرچی فکرشو بکنی میخورم کلا ذائقم تو با ...

نوش جونت عزیزم. من اخه وزنم زیاد بود 64 کیلو بودم الان 70 شدم. بیشتر از این صلاح نیست😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همه همینن .من مثلا هوس الوچه کنم پنج تومن میدم‌میخرم یا شیرینی ودونه ای میخرمم ..هوسم کردی اینک ...

میدونی حتی به خودم اجازه ندادم به چیزی فکر کنم .تصورشم نکردم .میگم نداریم حق نداری بخوای .

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
نوش جونت عزیزم. من اخه وزنم زیاد بود 64 کیلو بودم الان 70 شدم. بیشتر از این صلاح نیست😂

ای جان انشاا..تو دلیت صحیح و سالم بیاد بغلت ،من ک دیگه واقعا خستم سنگین شدم این ماه اخرو انشاا.سلامت بگذرونم راحت شم

ای جان انشاا..تو دلیت صحیح و سالم بیاد بغلت ،من ک دیگه واقعا خستم سنگین شدم این ماه اخرو انشاا.سلامت ...

ایشالا به سلامتی بگذرونی عزیزم. میخوای طبیعی باشی یا سزارین؟ 

لاک نیست عزیزم ژله. اینم نزنم دیگه دق میکنم. چهارسال ناخنام کاشت بوده تازه راضی شدم کاشتمو ریموو کنم

اوه اوه ژل ک خیلییی بدتره 

عزیزم به فکر جنینت باش.. خطر داره, نهایتش 9 ماهه دیگه اونم ک چند ماهش واسه شما گذشته... 

اوه اوه ژل ک خیلییی بدتره  عزیزم به فکر جنینت باش.. خطر داره, نهایتش 9 ماهه دیگه اونم ک چند ما ...

اخه از دکترمم پرسیدم گفت اگه بوش اذیتت نمیکنه اشکالی نداره. منم دیگه سخت نگرفتم