2777
2789
عنوان

از اخلاق های عجیبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6420 بازدید | 271 پست
دختر خاهر شوهرم ۱۶ سالشه با مادرش میره حموم نمیتونه موهاشو بشوره مادرش کل بدنشو بعد حموم ماساژ میده ...

این دیگه واقعا پرنسس باباشه😁😁 اگه تو بیوش بزنه دروغ نگفته، خوش به حالش😀

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
دختر خاهر شوهرم ۱۶ سالشه با مادرش میره حموم نمیتونه موهاشو بشوره مادرش کل بدنشو بعد حموم ماساژ میده ...

الان یاد پسر همسایمون افتادم، تا روز عروسیش مادرش میبردش همون کیسه میکشید، الانم که دوتا بچه بزرگ داره هنوز هفته ای یه بار میره مادرش کیسه میکشه تنشو🙄🙄🙄

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیزی اونور تره همین کار هارو گاهی پدرشم میکنه براش ب جز حموم بردن 

یعنی باباش ماساژش میده؟؟ بیچاره شوهرش حتما بعدا هم اون باید موهاشو بشوره

وای چطوری گوشی رو میبرین توالت ؟بعد چجوری ضد عفونی میکنین؟

با پد الکی من تمیز میکنم

اول کار میکنم با گوشی بعد میزنم زیر بغلم بعد تا میام بیرون بقیه ماجرا 😂😐

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
به اخلاق دیگم هم اینه که باید حتما حتما دمپایی دستشویی رو خیس کنم و پاهامو بشورم حتی وقتایی که از تو ...

دستور قتلت صادر شد😐 

مثل مامانمی 

دیگه واسش دمپایی جدا خریدم 

هر دفعه میشوره 

من صبحا که بیدار میشم یه دور شبکه های تلویزیونو بالا پایین میکنم ببینم چی دارن حالا هزارتا کارم داشت ...

تصورت کردم مردم از خنده😂😂😂 فک کن دیرت شده تو داری شبکه عوض میکنی😂

ماست و پیاز خام، پفیلا و دوغ، ماهی و برنج و گردو و مواد شامی خام رو میخورم😣

معدت اذیت نمیشه؟! من ی بار اب سیب زمینی خام خوردم تا ۳روز حالم بد بود  

منم شوهرم اینجوریه بایکی مثلا دعواش شده بخواد پیش یکی تعریف کنه میگه این حرفو گفتم این پیام رو دارم ...

😂😂😂 وای قیافت اون لحظه دیدنیه 

دختر ۲۳ ساله ریزه میزه مو سوخته نمیخوان  

الان یاد پسر همسایمون افتادم، تا روز عروسیش مادرش میبردش همون کیسه میکشید، الانم که دوتا بچه بزرگ دا ...

وای  بگو ک شوخیههههه

وقتی قراره سفر یا مهمونی برم از چند شب قبلش خوابم نمیبره.

😂😂😂عزیزم ذوق داری 

منو تو ماشین با لگد بیدار میکنن اینقد تو مسیرم حتی میخوابم