2777
2789
عنوان

از اخلاق های عجیبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6420 بازدید | 271 پست
یه مدت تویه شرایط بد مالی نبودی ؟

ن همیشه وضعمون همینجوری بود ک الان هستیم بنظرخودم چون خونه نداریم انگارخیالم راحت نبست خونه دار ک بشیم ازسرم میوفته😒😁

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
عزیزم عوضش شوهرم همش حرص میخوره هی میگه چرا خودتو انقد اذیت میکنی ول کن....دسته خودم نیست 

واسه من خوبیش اینه که جفتمونم‌ تنبلیم شوهرم ب ساده ترین غذاها راضیه میگه خسته میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صبحا که بیدار میشم یه دور شبکه های تلویزیونو بالا پایین میکنم ببینم چی دارن حالا هزارتا کارم داشته باشم نمیتونم اینکارو نکنم حتی وقتی میخوام صبح از خونه برم بیرونم باز قبلش اینکارو میکنم 

خدایا بغلم کن❤
واقعا پس چجوری شده با ولخرجی خونه خریده البته خیرشوببینه ها😂خودتوبزن ب بیخیالی 

بخدا ک من تو کفش موندم البته اینم بگم شوهرش دهنش اسفالت شد تا خونه رو ساختن سه ساله خونه میسازن زمینشم حدودا هفت سال پیش خریدن .شوهرش دو شیفت دو شیفت میمونه

به اخلاق دیگم هم اینه که باید حتما حتما دمپایی دستشویی رو خیس کنم و پاهامو بشورم حتی وقتایی که از تو ...

منم اینجوریم اخه چرا؟بعدشم باز خودم میرم چندشم میشه که چرا خیسه ولی باز خیس میکنم😂

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
مامان من همینجورع میگه لقمه نمیره پایین از گلوم😄 

😁😁خداروشکرتنهانیستیم 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩

من یه اخلاق دارم اگه با کسی حرفم بشه بعد نتونم جواب بدم میام اون حرفا که تو ذهنم بوده نگفتم برا خواهر تعریف میکنم این وگفتم اونو گفتم بهش بعد خواهرم میگه جدی این طوری جواب دادی بعد منم میمونم چی جوابش بدم 

من با یقه پیرهنم پاک کردم...شوهرم چندشش شد دیگه تکرار نمیکنم😕😂😂😂😂چندشم همتونید 

😁😁😁😁😁😁😁خوبه تنها نیستم

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
بخدا ک من تو کفش موندم البته اینم بگم شوهرش دهنش اسفالت شد تا خونه رو ساختن سه ساله خونه میسازن زمین ...

همونه دیگه ببخشید خودشو ج....داده سلامتیشم بی خیال شده تلاشم کرده دیگه خدایی

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
ن همیشه وضعمون همینجوری بود ک الان هستیم بنظرخودم چون خونه نداریم انگارخیالم راحت نبست خونه دار ک بش ...

منم اوایل ازدواجمون دقیقا اینجوری بودم ولی بعدش دیدم نه خونه میتونیم بخریم نه خرید میکنم و خلاصه از همه چی عقبم الان کم کم داره از سرم میوفته 

من یه اخلاق دارم اگه با کسی حرفم بشه بعد نتونم جواب بدم میام اون حرفا که تو ذهنم بوده نگفتم برا خواه ...

منم شوهرم اینجوریه بایکی مثلا دعواش شده بخواد پیش یکی تعریف کنه میگه این حرفو گفتم این پیام رو دارم اخرشم به من میگه مگه نه؟تو بگو چیا گفتم بهش😐منم هنگ میکنم

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡