2777
2789

این آدما شامل در وهله ی اول فامیل درجه ۱🙊

دوست و آشنا و فلان...

خلاصه چیکار میکردین که دلتون خنک میشد

من بشخصه سوای اینکه به خدا واگذارشون میکردم خودم دوسداشتم همشونو میریختم تو گونی بعد با یه کبریت آتیششون میزدم انصافا

شماها چطور ؟

ب   الف  نون

ذهنشون رو مثبت میکردم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین آپشنی که خدابهم داده اینه ک ببخشم ببخشم ببخشم و بسپارم ب خود خدا ک خودش بهتر میدونه چیکارکنه🙂

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤

راستش از خدا میخاستم همشون ادمای خوبی بشن و همشونم جلو همه ازم معذرت خاهی کنن و بگن اشتباه کردیم همین.دیگه کاری نمیکردم

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

همون بلای رو سرم می آوردن منم سرشون می اوردم تا بفهمن چقد سخته این مدل رفتار

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

نمیکشتم 

میبستمشون ب درخت تو جنگل زیر چشمشون و با تیغ خط مینداختم هر روزصبح با نمک براشون صورتشون و میشستم و یه بند انگشتشون و قطع میکردم بعد مچ بعد تا شونه...

نگین بی رحمی کاری بهم کردن ک این احساس و واقعا راجبع خودم داشتم😊 ولی مجبور بودم خفه خون بگیرم..

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
ذهنشون رو مثبت میکردم

ذهن اینهمه آدمو؟!

نمیشه که دوستم 

اقلا میشه بی تفاوت بود نسبت بهشون ولی تغییر ذهنیتشون خیلی سخته اونم آدمایی که از اذیت کردن دیگران لذت میبرن😐☹️

ب   الف  نون