2777
2789
عنوان

اقایون از جعبه سوپرایز خوششون میاد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 63 پست
برای تولدش ک ۳ هفته پیش بود  یه شاخه خریدم همراه کادو     پسر با گل خوشحال نمیشه ...

من با نظرتون مخالفم ولی شما حتما درکتون از من بیشتره و تصمیم بهتری میگیرید.

من خودم زمانی که واقعا عاشق بودم،فقط دوست داشتم پیشم باشه،من خودم خیلی شکمو هستم ولی خداوکیلی اصلا تو اون 2 سال که با هم بودیم به حتی غذا هم فکر نمیکردم.

من خودم گل و ساعت رو از هدیه های خیلی گرون هم بیشتر دوست دارم

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
من با نظرتون مخالفم ولی شما حتما درکتون از من بیشتره و تصمیم بهتری میگیرید. من خودم زمانی که واقعا ...

بعله میفهمم عشق اگر واقعی باشه

بیشتر کنارهم بودن مهمه و باعث خوشحالیِ...

الان چیزی ب ذهنم رسید اویز ماشین که جلوی چشمشه

و کیک یا غذای مورد علاقش

چون هدایا انواعش رو گرفتم تکراری میشه

ممنونم از نظرتون🌷

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله میفهمم عشق اگر واقعی باشه بیشتر کنارهم بودن مهمه و باعث خوشحالیِ... الان چیزی ب ذهنم رسید اوی ...

خواهش میکنم.

امیدوارم خیرتون در دل خواستتون قرار داشته باشه.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

ن بابا متنفرن 

باز این ی چیزی 

واسه نامزدم دستبند خریدم همونجا جعبشو‌ پرت کرد عقب ماشین😑توشم کلی عاشقانه در کرده بودم از خودم😩🤕😓

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)