2777
2789
عنوان

اقایون از جعبه سوپرایز خوششون میاد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 63 پست
بستگی ب علایق همسرتون داره اگ اهل ورزش کردن هستن، ی وسیله ورزشی اگ اهل دود و دمن، ی چیز مربوط ب او ...

ممنونم از نظرتون

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه تشکر الکی کنن من ب پیشنهاد ی دوست ،ی جعبه موزیکال گرفتم! اصلا خوشش ک نیومد هیچ ،۴سال میگذر ...

دقیقاااااا

کابردی دوست دارن ک ب کارشون بیاد

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
آره دیگه ایده های من واسه خانمهای متاهل خونه دار بیشتر . آقاااا این که گفتی یعنی چی؟😁 

فقط یه ترک میفهمه چی گفتم  

یعنی خدا تورو حفظ کنه(نگه داره)

هرسال براش بخر تا از نگرانی دربیای

😁هرسال جعبه سوپرایز بگیرم؟؟

اصلا نوع کادو مهم نیست واقعا،مهمتر نوع کادو دادن و اظهار و بیان احساس هست

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

منظورم از نظر مادی مهم نیسنیست، هر دو رو نوشتم نوع...

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
مرسی یادم میمونه 😍 فقط میتونم در جواب بگم ساغول .. اگه درست نوشته باشم

😍ای جان

بعله بعله درست میگید

برای مایی ک چندین ساله باهمیم

انتظاری نیس و طرف مقابلمون رو میشناسیم

من بهش گفتم چیزی لازم نیس بخره اما میدونم میخره

خودمم موندم 😶

بعله بعله درست میگید برای مایی ک چندین ساله باهمیم انتظاری نیس و طرف مقابلمون رو میشناسیم من بهش ...

اگر چند ساله...و میدونید مادیات براش مهم نیست خب گل بگیرید

اگر چند ساله...و میدونید مادیات براش مهم نیست خب گل بگیرید

برای تولدش ک ۳ هفته پیش بود 

یه شاخه خریدم همراه کادو

پسر با گل خوشحال نمیشه خدایی😅