2777
2789

چه علائمی داشتین آیا ساک حاملگی تون متوقف شده چند هفته متوجه شدین 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

تو روخدا جواب بدین خیلی نگرانم 

لکه بینیم داشتین 😢

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاملگی پوچ یعنی تشکیل ساک بدون جنین

توقف رشد یعنی ساک هست جنین هم داخلشه رشدش متوقف شده

این دوتاباهم فرق دارن

من تجربه توقف رشد داشتم تو۶هفته

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بله خونریری داشتم

خون ریزی نه لک بینی خیلی کم 

بتای اولیه ام 46 بود هر 48 ساعت دو برابر میشد هیچ علاءم بارداری نداشتم اصولا ساک بارداری به 20 میل برسه و جنین نباشه پوچ بودن تایید میشه من هفته هشت قطعی بهم گفت پوچه که هفته بعدش با قرص افتاد

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
وای منم مث شما نگرانم نمیدونم چرا همش همچین چیزی تو فکرمه من لکه بینی دارم تازه فهمیدم حاملم همش م ...

ایشاالله ک سالمه 

عزیزم منم بارداری پوچ داشتم کیسه اب خالی بود لکه بینی داشتم رشدشم متوقف شده بود تو همون چهارهفته

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
حاملگی پوچ یعنی تشکیل ساک بدون جنین توقف رشد یعنی ساک هست جنین هم داخلشه رشدش متوقف شده این دوتابا ...

دوباره باردار شدین؟ من دو ماه پیش سقط به خاطر توقف رشد تو ۶ هفته داشتم. الان میخوام اقدام کنم ولی ترس دارم.