یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیتونه تو خونه بمونه اگه به اجبار بمونه سریع خونه رو به هم میریزه و شروع میکنه به جمع کردنش مدام در حال حرف زدنه با شوهرش و بچه هاش خیلی درگیره بی نظمه تا غروب ده بار به هرکی که میشناسه زنگ میزنه میره سرکار ولی هیچ پیشرفتی نداره الان چند ساله
هر حرفی براش میزنی یه ساعت بعد یادش نمونده بارها یه سوال تکراری رو ازت میپرسه
بدترش اینه که پسر10 ساله شم مشکلات عصبی داره میدونه برای درمانش باید چکار کنه ولی نمیکنه
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
نمیتونه تو خونه بمونه اگه به اجبار بمونه سریع خونه رو به هم میریزه و شروع میکنه به جمع کردنش مدام در ...
باید پسرش را ببره.
من پسرم سه سال و نبم بود حس کردم مشکل داره.بردمش دکتر گفت siداره و الان نزدیک ۷ ماه هست تحت درمان درمانگر ذهنی .خدا را شکر خوب شده ولی الان باید بره پیش روانشناس برای مشکل ادراک فضایی
چون گفتین رشتتون روانشناسیه اگا اطلاعی دهرید ممنون میشم راهنماییم کنید.اگر نبودم می خونمتون
باید پسرش را ببره. من پسرم سه سال و نبم بود حس کردم مشکل داره.بردمش دکتر گفت siداره و الان نزدیک ۷ ...
مشکلات باید تو بچگی درمان بشن وگرنه کل زندگی آدمو تحت تأثیر قرار میدن الان این بچه دوستم واقعا هم خودش عذاب میکشه هم خانوادش هم حتی همسایه و دوست و آشنا به شدت ناسازگاره متأسفانه مادرش که خودش مشکل داره و پدرشم اصلا اهمیت نمیده
شما مادر مسئولیت پذیری هستی انشالله زحمتات نتیجه بده و پسرت سلامت بشه
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲