خانما یعنی این حالتا طبیعیه؟؟ چند روزه کمردرد دارم صبحا که میخوام از تخت بیام پایین انگار خشک شده کمرم. توی واژنم بعضی وقتا احساس درد دارم! اینا طبیعیه؟ هفته 23 هستم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیزم. از هفته ی 10 بخاطر درد برام شیاف نوشت. هفته ی پونزده قطع کردم، چند روز بعدش خونریزی داشتم که دوباره دکتر برام شیاف نوشت گفت این دفعه قطع نکن
شیافو از اول استفاده میکردید؟ یا لکه بینی داریدو استفاده می کنید؟
من از هفته ی ده استفاده میکردم بخاطر درد زیر شکمم. هفته پونزده دکتر گفت دیگه استفاده نکن ولی چند روز که قطع کردم یهو خونریزی داشتم.از اون موقع دکتر دوباره شیاف داد، هنوزم استفاده میکنم دیگه قطع نکردم
من از هفته ی ده استفاده میکردم بخاطر درد زیر شکمم. هفته پونزده دکتر گفت دیگه استفاده نکن ولی چند روز ...
منم از هفته های اولم بخاطره لکه بینی استفاده میکردم، هفته ۱۷ که بودم یه شب درمیونش کردم، بعد یه هفته بدنم عادت کرد بعد کردمش دو شب درمیونش کردمو بهدش کلا ول کردم ، منم تا هفته ۱۴ دوبار خونریزی کردم، ولی با این روش شیافو ول کردم