2777
2789
عنوان

اونایی که به چادر اعتقاد دارن یه لحه بیاید سوأل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 69 پست

چ اشکالی داره حجاب یعنی عدم جلب توجه نه چادر... 

اون حجاب برتره همین. یه خانم با هر چیزی جز چادر جلب توجه نکنه و موقر باشه با حجابه 

من چادری ام

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف که خواهند زد ولی اهمیتی ندین بهش.

به هرحال این یه تصمیم شخصیه

مثلا من با چادرم مشکلی ندارم و راحتم و کاملا توی جامعه فعالم اما نمیتونم اینو واسه شما هم تجویز کنم.

مهم حجابه حالا به هر شکلی

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

من میپوشم اینقدرم سخت نیست ها!! ببین خودت چی دوست داری زوری نمیشه چادر سرت باشه با حرف مردم یا هر چیز دیگه ای.من قبلا چادر ایرانی و عربی میپوشیدم بعد از ب دنیا اومدن دخترم چادر لبنانی خریدم که راحت باشم  و نخوام هی جمع و جورش کنم.الان که دخترم دوسالش شده بازم عربی  و ایرانی میپوشم خیلی هم راحته.زمستون هم میشه عزیزم پس این همه چادری از سرما یخ میزنن؟😊

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

خب میتونی چادر ساده نپوشی

ولی اگ کلا نمیخوای بپوشی اره یکم پشتت حرف میزنند ولی بنظرم ب کسی ربطی نداره اگ خودت اینطور میخوای

ولی من خودم اصلا بدون چادر راحت نیستم😓😓😓

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 

اگه حرف مردم مهمه 

اول تو مسافرت ها نپوش 

بعد مهمانی ها بگو از ماشین به خونه اس

بعد دیگه تو چشمشون عادی میشه تو خیابون هم ببینن واکنش نشون نمیدن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

چه اشکال داره مانتویی با حجابم خوبه.نگران حرف مردم نباش.شوهرت که راضیه.بعدا اگه تونستی باز سر کنی برات بهتره باز هرجکر خودت صلاح دونستی.

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞