2777
2789
عنوان

دخترا کسی بعد از جراحی بینی ریزش مو پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 10517 بازدید | 23 پست
موهای منم ب نظرتون خیلی کمه؟۲ساله ریزش شدید دارم خیلییییییی اعصابم خورده هزار بار دکتر رفتم فایده ند ...

عزیزم موهای من در مقابل شما هیچی نیستش انقده ریخته البیته قبلش خیلی پر نبود  چون تار موهام نازکه اما الان خیلی بد شده چند وقت پیش توی مهمونی همه میگفتن تو چرا اینقدر موهات کم شده 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اینجوری باشه امروز میرم حجامت حالم کلی بده میگم عجب غلطی کردم الکی رفتم دماغم و عمل کردم 

وااااااااااااا نگو ترسوندیم،منم میخام عمل کنم

کاری نکن مثه تار موهام،تو رو هم بندازم پشت گوشام👈👌
ربطی ب فصل نداره زمانی ک حجامت ضروری باشه انجام میدن فقط حجمش کم میشه

مرسی عزیزم منم یه کلیپ یه دکتر و دیده بودم که میگفت حجامت خیلی خوبه بعد از جراحی کلا عوارضش و از بدن خارج میکنه 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
وااااااااااااا نگو ترسوندیم،منم میخام عمل کنم

من که کلا پشیمون شدم از جراحیم البته خود جراحیم خوب بودش اما این عوارض خیلی بده فکر کن یه کچل مماخ خوشگل میشی 

بالاتر توضیح دادم حجامت کنین

الان من حجامت کنم موهای ریختم احتمال داره در بیادش

نههههههههههه😣😁😁

اما اگر عمل کردی همون اولش حجامت کن نزار مثل من کچل بشی 

دکترم و درد بگیره 3 ماه پیش رفتم گفتم حجامت کن برام گفت نمیخوادش