2777
2789

من 7 ماه پیش جراحی بینی داشتم از اون به بعد ریزش موهامم خیلی زیاد شده ازمایش هم دادم سالمم فقط تیروئیدم کم کار بود که اونم یکماهه اوکی شدش 

حالم خیلی بده دیگه مو به سرم نمونده 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

االان هر کاری میکنم خوب نمیشه  کلی قرص تقویتی میخورم تونر میزنم ماسک میزارم شامپو تقویتی میزارم 

ماسک حنا تخم مرغ روغن زیتون سیاهدانه .......کلی چیز دیگه اما همش میریزه 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

من یه دکتر بهم گفت احتمالا به داروی بیهوشی واکنش نشون داده خوب میشه اما هنوز خوب نشده

بالاتر توضیح دادم حجامت کنین

اخه الان فصل حجامت نیستش که باید تا اردیبهشت صبر کنم 

ریشه موهات تو بینیت بوده

واقعا الانم قطع شده 

اخه الان فصل حجامت نیستش که باید تا اردیبهشت صبر کنم 

ربطی ب فصل نداره زمانی ک حجامت ضروری باشه انجام میدن فقط حجمش کم میشه

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
عوارض بیهوشی هستش،یه سر برو دکتر پوست و مو

رفتم دکتر بهم تونر و شامپو قرص پرفکت داده بهش گفتم حجامت کنم بهتر میشه گفت خانم تو الان بعد از 5 ماه میخوای حجامت کنی الان هیچی از دارو بیهوشی تو بدنت نمونده

ربطی ب فصل نداره زمانی ک حجامت ضروری باشه انجام میدن فقط حجمش کم میشه

خوب اینجوری باشه امروز میرم حجامت حالم کلی بده میگم عجب غلطی کردم الکی رفتم دماغم و عمل کردم