2777
2789
فلافل خودم تنهام خونه   ولی نمیدونم چرا وقتی میذارم داخل روغن باز میشن از هم

منم یبار پختم وا رفتن نگو من نباید نخودارو میپختم😑نخود خیس خورده باید چرخ کنی بزنی نه نخود پخته

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان از باشگاه اومدم هیچی ندارم امروز مدارس تعطیل بود رفتم باشگاه بعد مدت ها

چرا تعطیل بود؟کدوم شهری؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
به به همتون غذاهای خوشمزه ای دارین.من نهار آش از دیشب دارم ولی شام یه چیزی میخوام بذارم که میزنه رود ...

شام باید سبک باشه ناهار مفصل😂

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
نه نخود خیس کرده رو چرخ کردم با سیرو پیاز فکر کنم تخم مرغ نزدم باز میشه از هم  مرسی از راهنما ...

اصلا تخم مرغ نزن که بدمزه میشه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
آخر بابامو فرستادم بره رب بگیره استانبولی گذاشتم 

ای جانم چجوری میپزی با لوبیا  یا سیب زمینی؟ 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
به به همتون غذاهای خوشمزه ای دارین.من نهار آش از دیشب دارم ولی شام یه چیزی میخوام بذارم که میزنه رود ...

شام چی داری لو بده یالاااا