2777
2789

ديشب خواب ديدم ٩ قلو زاييدم يه قلم مرده بود هشت قلو بودن ٦تا دختر ٢ پسر به اين واضحي ديدم يني مادر بزرگ خدا بيامرزم هم بود نشسته بود پيشم خوشحال منم بش گفتم ببين چن تا نوه برات اوردم 😊 بعدم به فاميلمون گفتم چه خوبه كه دخترام بيشترن چون پسر خيلييي شيطونه باز دوتان ميتونم كنترلشون كنم😏 بعدم نميدونم چرا شيرمو نميخوردن😒😔 دوتا از بچه هام خيليييييي پرمو بودن طوري كه صورتشون پر از مو بود موي مشكي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینجا کسی معبر نیس و خوابو هرجور تعبیر کنی همون ولی من حس میکنم نعمته دیگه

اخه بابا ميزنم گوگل اصلا اون خوابي رو تعبيرشو نميگه كه من ديدم تقريبًا مشابه شو ميگه ولي باز اصلا به خوابي كه من ديدم نميخوره مامان منم همينو گفت گفت نعمته و بركت گناهاتم ريخته 

به آرزوهات میرسی بجز یکی ش.... بعضی از آرزوهات بخاطر مودار بودن بعضی بچه ها به سختی ودشواری میرسی ومادر بزرگ ت هم روحش در آرامشه واون دنیا برای تو دعا میکنه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیزم اینجا کسی معبر نیس و خوابو هرجور تعبیر کنی همون ولی من حس میکنم نعمته دیگه

واقعا هرجور تعبیر کنی همون میشه

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
به آرزوهات میرسی بجز یکی ش.... بعضی از آرزوهات بخاطر مودار بودن بعضی بچه ها به سختی ودشواری میرسی وم ...

وااااايييي مرسي گلم😍😍😍😍 چقد عالي كه انقد خوب تعبير خواب ميدونين مرسييييي كه كمكم كردي😘😘🙏 چه قد جالب پس خوبه لا اقل به هشتاش ميرسم هرچن دوتاش دشواره 😍 اي خدا مادربزرگمو خيلي دوس دارم هميشه زنده بود هم خيلي دعام ميكرد😔😔😔😔

به آرزوهات میرسی بجز یکی ش.... بعضی از آرزوهات بخاطر مودار بودن بعضی بچه ها به سختی ودشواری میرسی وم ...

چ تعبیر جالبی.

کاش واس منم تعبیر میکردی

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
وااااايييي مرسي گلم😍😍😍😍 چقد عالي كه انقد خوب تعبير خواب ميدونين مرسييييي كه كمكم كردي😘😘🙏 چه ق ...

انشالله به همه آرزوهات با خوبی وخوشی برسی ورح مادر بزرگ تون هم شاد وخرم باشه براشون فاتحه خوندم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چ تعبیر جالبی. کاش واس منم تعبیر میکردی

ممنونم عزیزم ....خواب تون چی بوده ...