2777
2789
عنوان

بچه ها ميشه خوابمو تعبير كنيد اگه بلديد

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 33 پست
ممنونم عزیزم ....خواب تون چی بوده ...

خاب دیدم منو بابام و شوهرم ی جابودیم.بابام و شوهرم در مورد رفتن ب جایی کحرف میزدن ک قراره شوهرم بره و  در راه خدا شهید بشه(قصد رفتن برا شهادت در راه خدا رو داشت).

من راضی نبودم ولی شوهرم تو خوابم ی جوری حرف میزدک ک این شهادت در راه خداست و مهمه اینا(انگاری زیاد بش معتقد بود).

بعد خودمو دم در دیدم.و جاده ی نفر بود ک بدرقه ش میکردم.بیرون برف بود اون ی نفر چندبار منو نگاه کرد قیافه خواهر کوچیکم بود.

خودم حس خوبی ازین‌خواب گرفتم و انگاری ی چیز خوب نوید میداد

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
انشالله به همه آرزوهات با خوبی وخوشی برسی ورح مادر بزرگ تون هم شاد وخرم باشه براشون فاتحه خوندم  ...

الهي قربونتون بشم يك دنيا ممنون از دعاي خوبتون🙏❤️❤️❤️🥰😘😘😘 منم از خدا از ته دلم واستون ارزوي خوشبختي و سلامتي و حاجت مند شدنتون رو ميخوام 😘😘😘🙏❤️ ايشالله هرجا هستين خدا حفظتون كنه و سلامت باشين مرسي قربونت برم خدا رفتگان شما هم رحمت كنه❤️🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد عجيب

من کم خواب میبینم و اگرم ببینم یا صادقا نه ست یا واقعا داره ی چیزه خوبو بهم میگه واس همین مطمئنم اینم از همون خوابهای خوبه.

شوهرمم ادمی نیس ک مذهبی باشه و اهل این اعتقادات باشه.الان این خواب واس منم جالب بود

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
من کم خواب میبینم و اگرم ببینم یا صادقا نه ست یا واقعا داره ی چیزه خوبو بهم میگه واس همین مطمئنم این ...

عزيزدلم چقد خوب ، پس ايشالله كه همين خوابتم تعبيرش يه اتفاق خوب رو قراره برات پيش بياره 🙏❤️

عزيزدلم چقد خوب ، پس ايشالله كه همين خوابتم تعبيرش يه اتفاق خوب رو قراره برات پيش بياره 🙏❤️

امیدوارم گلم

خاب دیدم منو بابام و شوهرم ی جابودیم.بابام و شوهرم در مورد رفتن ب جایی کحرف میزدن ک قراره شوهرم بره ...

خوب شوهرت درصدد یه کار خیر یانیک هست وخوابت خوبه ....وبازیه خوبی که داره این خواب رو درزمستان دیدی که دیدن برف دورازواقعیت نیست پس ما برف رو برکت ونعمت تعبیر میشه ....

انشالله خیر وبرکت بخاطر کار خیر شوهرتون به زندگی شما میاد 

هروقت خوابی میبینید چه خوب وچه بد حتما صبح یه صدقه بدید 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
الهي قربونتون بشم يك دنيا ممنون از دعاي خوبتون🙏❤️❤️❤️🥰😘😘😘 منم از خدا از ته دلم واستون ارزو ...

عزیز دلی حتما برای شادی روح مادربزرگ تون صدقه بده 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خوب شوهرت درصدد یه کار خیر یانیک هست وخوابت خوبه ....وبازیه خوبی که داره این خواب رو درزمستان دیدی ک ...

مرسی گلم بابت تعبیرت.امیدوارم همیشه شاد باشی.

باورت میشه بخاطر مشکلاتی ک این مدت درگیرشم اصن همونجا ک خابیدم همونجام میمونم از جام بلند نمیشم.

اصن صدقه ندادم.

امیدوارم خدا شوهرمو به راهوراست هدایت کنه و همه چی درست بشه.

شوهرم اگه واقعا ی کم نور ایمان در دلش بیاد و از خدا بترسه همه چی حل میشه و کل مشکلاتمون ب یاری خداوند از بین میره

مرسی گلم بابت تعبیرت.امیدوارم همیشه شاد باشی. باورت میشه بخاطر مشکلاتی ک این مدت درگیرشم اصن همونجا ...

توکل کن بخدا شاید این خواب همون نورالهیه که تو وجودش میاد 

خدا کنه خوشت باشه ودل ناشادت شادبشه ونورالهی توزندگیت وتو دل شوهرت بتابه آمین یارب العالمین

توکل کن بخدا شاید این خواب همون نورالهیه که تو وجودش میاد  خدا کنه خوشت باشه ودل ناشادت شادبشه ...

آمین یا رب العالمین.

مرسی گلم بابت دعای قشنگت‌.

تنها کسیکه میتونه زندگیمونو نجات بده فقط خداست و شوهرم.

تنها امیدم خداست ک زندگیمونو نجات بده

آمین یا رب العالمین. مرسی گلم بابت دعای قشنگت‌. تنها کسیکه میتونه زندگیمونو نجات بده فقط خداست و ش ...

انشالله خدا امیدت روناامیدنکنه عزیز دلم .....منم با زبون روزه دعات میکنم وقت افطار هم دعات میکنم 

انشالله خدا امیدت روناامیدنکنه عزیز دلم .....منم با زبون روزه دعات میکنم وقت افطار هم دعات میکنم&nbs ...

ی دنیا ازت ممنونم گلم.

بشدت این روزها محتاج دعام بخدا.❤❤❤❤

خدادبه زندگیت ارامش و برکت بده ک انقد خوبی💋💋💋