2777
2789
حالاتتو بگو

اوایل بارداری ویار ب ترشی و شوری ومتنفر از شیرینی 

اما ماهای بعدش شیرینی هم میخورم

عاشق لبنیات مخصوصا شیر یا دوغ شور

اصلا ورم ندارم

شکمم ب شدت تیز و پایینه

اوایل بارداری پاهام همیشه سرد بود حتی تو گرمترین دما

دستام خشک شده

بتام خیلی پایین بود

جفتم خلفی متمایل ب راسته

بچه از اول راست بود

سینه راست بزرگتر شده

خواب و اشتهام تغییری نکرده

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازین ترجمه آیاتی ک تصویری هستن و گوینده با حس خوب میخونه 

لینک داری؟

خیلی دوس دارم تفسیر قرآن رو یکی جذاب بگه. مثل رائفی پور که گاهی تو سخنرانیاش میگه ها.... اونجوری 

نه مثل این مفسرین یا آقای قرائتی شل و ول و ملا لغتی

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
صدسال تنهایی ملت عشق کوری دخترپارس من پیش از تو

ملت عشق

کوری 

من پیش از تو رو خوندم 

مرسی اون یکیارم دانلود میکنم 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
لینک داری؟ خیلی دوس دارم تفسیر قرآن رو یکی جذاب بگه. مثل رائفی پور که گاهی تو سخنرانیاش میگه ها.... ...

اخ اخ گفتی تفسیر قرآن رائفی پور

خیلی گشتم مثل اون اونجوری کسی نگفته 

پورمسعودم که داره از رو دست رائفی پور کپی میکنه

پناهیان من پیشنهاد میکنم انسجام رائفی پور رو نداره ولی بین اخوندا بدردبخور تره

شاید باورت نشه من با فیلم ترسناک حالم خوب میشه چون انرژی منفیام تخلیه میشه عاشق سری فیلمای احضار و ک ...

ممنون منم دانلود میکنم ولی میترسم از تشک تختم چکه کنه دیگه.

یه بار بچه بودم جشن هالوین ۱ رو دیدم تا همین الان که سی سالمه هنوز جیشم میگیره

شب بیست و سوم و خوابگاه دختران رو نگم. ورژن ایرانیش بود خیلی هم ترسناک نبود ولی من هنوزم که هنوزه از این دوتا ام میترسم 

اخ اخ گفتی تفسیر قرآن رائفی پور خیلی گشتم مثل اون اونجوری کسی نگفته  پورمسعودم که داره از رو ...

پورمسعودو نشنیده بودم اسمشم تا بحال 

من دوس دارم تفسیر قرآن دنبال کنم ولی وقت کلاس رفتن ندارم.

عاشق اون قسمتی ام که رائفی پور در مورد سوره ی ناس میگه. اصلا همه غم و غصه آدم تخلیه میشه بخدا