2777
2789
عنوان

خانم های متاهل ی سوالی دارم

382 بازدید | 28 پست

من ۳ ماهه اقدام کردم به بارداری  . قبلا نزدیکی هامون خیلی خوب و نرمال بود ولی هر شبی که میخوایم برای بچه دار شدن اقدام کنیم شوهرم استرس میگیره و نمیتونه رابطه برقرار کنه . چی کار کنم ؟ آیا همچین تجربه ای دارید؟

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت

واا

خب عادی باشید 

مگه کار خاصی قراره بکنید 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید برای لذت اقدام کنی نه بچه.کلا قبل نزدیکی از بچه و این چیزا حرف نزن یا اگه حرف زد با چیزای دیگه مشغولش کن

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

من تجربه نداشتم ولی فکر کردن به بچه دار شدن و یه شب در میون رابطه و یا زمان تخمک گذاری واقعا شرایط بدی عست

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊