2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین😭😭😭

96 بازدید | 9 پست

یه هودی گرفتم یه تومن پنج ساعتم نشد پوشیدمش کناره های زیر بغلش و پشتش کلا دوم دونه شده پرز گرفته😭😭😭چیکار کنم

کلا پوپو شده

کسی تجربه داشته؟چبکار کنم درست شه برسم زدم درست نشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه مثلاجنس خیلی خوب بود همه جا رو نگا نکردم جنسش اینطوری بود

قلابی بوده دیگه مگه مغازه دارا نمیان بگن جنس این لباسمون بده اکه جنسش خوب بود اینجوری نمیشد

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

قلابی بوده دیگه مگه مغازه دارا نمیان بگن جنس این لباسمون بده اکه جنسش خوب بود اینجوری نمیشد

آخه دوستم میگه یکی دو هفته اول اینطوریه بعد نمیدونم الیافش که رفت نمیدونم چی درست میشه

آخه دوستم میگه یکی دو هفته اول اینطوریه بعد نمیدونم الیافش که رفت نمیدونم چی درست میشه

😂😂😂😂😂 ن بابا دوستت اشتباه میکنه

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

🥲🥲🥲خیلیم دوسش دارم خوشگله باید بندازمش دور

ننداز دور اینهمه پولشو دادی بپوش تو خونه.. منم چند روز پیش رفتم کل مغازه های شهر و گشتم لباس برا خونه بخرم کلی گشتم تا مثلا جنس خوباشو پیدا کردم ۲ تومن دادم لباس اومدم پوشیدم یع باز شستم رنگش رفت همین که میگی دون دون شد