سلام عزیزان این لینک تایپیکی هست که چند دقیه پیش زدم باور کنید بعد از خوندن کتاب ایشون به دلم افتاد یه تایپیک بزنم بلکه هممون حاجت روا بشیم...لطفا اگه کسی بعد از خوندن تایپیک مایل بود زیارت عاشورا بخونه اعلام کنه...من عاشق دعا کردن از ته دلم برای بقیه هستم پست که گذاشتید اگه وقت نکردم ریپلای کنم ببخشید ولی بدونید اگه لایق باشم اگه پیش این شهید بزرگوار ابرو داشته باشم از ته دلم دعا میکنم براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3889240/زیارت-عاشورا-هدیه-به-شهید-گرانقدر-مصطفی-صدرزاده?postId=123635749
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فردا براش میخونم زیارت عاشورا ،تورو خدا قول بده همی امشب برام دعا کنی دو تا مراد دارم یکیش اینه که تیروییدم عمل نخواد و رفع بشه بچه کوچیک دارم یکیش هم خونه دار شدنم تو قران قسمت دعا کن🙏🙏🙏🙏💗💗💗💗
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
من فردا براش میخونم زیارت عاشورا ،تورو خدا قول بده همی امشب برام دعا کنی دو تا مراد دارم یکیش اینه ک ...
عزیزدلممم هروقت بخونی مشکلی نیست...امیدوارم بحق امام حسین ع همه یییی مشکلاتت چه این دوتا چه کوچیک و بزرگ همش حل بشه امیدوارم که چند مدت دیگه سالم و سلامت با خنده ی روی لبات خوشحال توی خونه ی خودت کنار عزیزانت باشی بحق حضرت فاطمه س
عزیزدلممم هروقت بخونی مشکلی نیست...امیدوارم بحق امام حسین ع همه یییی مشکلاتت چه این دوتا چه کوچیک و ...
خوبه که انسانهایی مث شما که بوی خدا رو میدن و کنارمون حس میکنیم و دعاتون پشت سرمون هست 😍💗 خدا عمر طولانی و با عزت بهت ببخشه🙏🙏🙏
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!