سلام عزیزان این لینک تایپیکی هست که چند دقیه پیش زدم باور کنید بعد از خوندن کتاب ایشون به دلم افتاد یه تایپیک بزنم بلکه هممون حاجت روا بشیم...لطفا اگه کسی بعد از خوندن تایپیک مایل بود زیارت عاشورا بخونه اعلام کنه...من عاشق دعا کردن از ته دلم برای بقیه هستم پست که گذاشتید اگه وقت نکردم ریپلای کنم ببخشید ولی بدونید اگه لایق باشم اگه پیش این شهید بزرگوار ابرو داشته باشم از ته دلم دعا میکنم براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3889240/زیارت-عاشورا-هدیه-به-شهید-گرانقدر-مصطفی-صدرزاده?postId=123635749
منم قول میدم فردا بخونم.بهم قول بده برای ج حاجت دلم که بچه دار شدن هست دعا کنی
عزیزم منم برا حاجتت صلوات میفرستم خدا بحق پهلوی شکسته بی بی فاطمه زهرا به زودی زوووود خونه ات پر بشه از صدای بچه🙏🙏🙏 آمین🙏
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
منم فردا میخونم.لطفا شما هم برای ازدواج خواهرم دعا کن
منم براش صلوات میفرستم عززززیزم ،خدایا تو رو به دل شکسته عروس حجله قاسم قسمت میدم خواهر این کاربر و خوشبخت و سفید بخت کنی🙏🙏🙏🙏
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 ممنونم خواهر مهربونم. الهی دلت بی غم باشه
🙏🙏🙏💋💗
عزیزم شما خیلییی لطف داری...ان شاالله که شماهم توی زندگی عاقبت بخیر بشی عزیزم..برای من دعا کنید لطفا ...
میشه اسم داداشت و بگی تا همی امشب براش دعا کنم و یه تسبیح صلوات بفرستم ؟ بخدا من دعاهام گیراس وقتی با خلوص نیت باشه مطمعنم داداشت خوب میشه الانم اشک تو چشممه براش😢
میشه اسم داداشت و بگی تا همی امشب براش دعا کنم و یه تسبیح صلوات بفرستم ؟ بخدا من دعاهام گیراس وقتی ب ...
خیلی مهربونی خداخیرت بده عزیزم اسم داداشم علی هست وااقعا ممنونم بین دعاهات برای ازدواج منم دعا کن لطفا😢خواهر خوبمی😙😙😙منم وااقعا خوشحالم که ادمای هم نوع دوستی مثل شما وجود دارن
خیلی مهربونی خداخیرت بده عزیزم اسم داداشم علی هست وااقعا ممنونم بین دعاهات برای ازدواج منم دعا کن لط ...
چشم 🙏 واقعا یه دعا یا تسبیح صلوات چی ازمون کم میکنه که برا هم دریغ کنیم؟؟ با این دعا و تسبیح ممکنه یا زندگی زیر رو بشه یه جوون از رو تخت بیمارستان بلند شه یه بخت گشوده شه پس چرا دریغ کنیم اخه😢
چقدر مهربونی عزیزم. خدا به دلت نگاه کنه به همه ارزوهات برسونتت
نوکرتم 🙏