2777
2789
عنوان

بختک یا فلج خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست
😂😂😂😂لعنتی ول کن هم نیست میگن اون موقع صلوات بفرسین من چون همش ترس دارم تو ذهنم میمونه صلوات..هرچ ...

آره واقعا وحشتناکه یه چیز ترسناک روبروته یا بغلت کرده هیچ کاری هم نمیتونی بکنی حتی دادم نمیتونی بکشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط وقتی تنهام اینجوری میشم واقعا وحشتناکه

اگه کسی پیشت باشه هم نمیتونه بهت کمک کنه شاید بتونه بعدش ارومت کنه.همونو قبل خوایب آیت الکرسی بخون و قرآن بذار بالاسرت ارامش بیشتری داری.هم اینکه موقعی که دچارش شدی یه سوره ی قرآنی بخون تا آروم شی.ظاهرا غیرقابل اجتنابه😑

خوش اومدی آوای مامان😘😍
آره واقعا وحشتناکه یه چیز ترسناک روبروته یا بغلت کرده هیچ کاری هم نمیتونی بکنی حتی دادم نمیتونی بکشی

دقیقا....منم چیزی نمیبینم یا اگه میبینم نمیدونم چرا شوهرمو میبینم😂😂

انگار ادم بیدار ولی هیچ کاری نمیتونه بکنه...

وای خدا...

منم یه مدت که درگیری ذهنی داشتم هرشب همین بود وضعیتم، واقعا عذاب اوره، برا من همراه با خواب ترسناک بود اینطوری که مثلا یه خواب ترسناک میدیدم از خواب میپریدم اینطوری بودم، دوباره خوابم میبرد ادامه خوابو میدیم دوباره بیدار میشدم و...

وای یادم میفته حالم بد میشه. من یه بار خواب دیدم از پاهام اویرونم. حس میکردم انقد خون تو سرم جمع شده الان سرم میترکه و واقعا احساس مرگ داشتم...

مبتع استرستو پیدا کن و اون مشکلو حل کن

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

سلام، کاربری آقام.

منم این تجربه بد رو دوران نوجوانی داشتم، 

درمان داره. شما متاسفانه کمبود ویتامین زینک ک همون روی هست، منیزیم، منگنز، دی، و آهن دارید.

بهترین کار دادن آزمایش و خوردن مغزیجات مثل انواع تخمه ها و هفت مغز و مولتی ویتامین هس.