2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 27225 بازدید | 817 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر. برو دسته بندی رده ی سنی جدید جهانیو ببین. تا 60 سالگی جوان هست.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خیر. برو دسته بندی رده ی سنی جدید جهانیو ببین. تا 60 سالگی جوان هست.

گفتن میتونه حس جوانی رو شابد داشته باشه . ولی از ۴۰ به بعد شروع میانسالی هست هست تا ۶۰ سالگی . ک قبلا کمتر بوده این سن. اطلاع ندتره سرچ بزن به ۶۰ نگو جوونی ک خنده داره

همچی ب احساس درونی خودت برمیگرده

من ک اصلا حس پیری ندارم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بهترین کامنت این پنجاه صفحه

دورت بگردم عزیزم 😍

من یادمه مامانم ۴۰ سالش ک شد زندگی رو بوسید گذاشت کنار حتی دیگه با بابام رابطه نداشت تا الان ک ۶۵ سالشه ی زن افسرده و از دست رفته شده

زن اگه ورزش بکنه بخودش برسه ۴۰ سنی نیست ک

ی جمله هم هست ک میگه اگه شما از درون احساس خوشبختی نکنید هیچ عامل بیرونی نمیتونه سمارو خوشبخت کنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋