2777
2789
عنوان

بختک یا فلج خواب

432 بازدید | 37 پست

سلام خانوما شبتون به خیر یه مدته وقتی تو خونه تنهام میخوابم دچارش میشم بدنم کاملا فلج میشه یه نفر که درست نمیتونم ببینم هم روبرومه امروز صبح انگار دست یه بچه دور گردنم بوددیدم دستشو خیلی سفید بود دست یه بچه هشت نه ساله تقریبا بود وزنش رو انداخته بود روم نمیداشت تکون بخورم  چند دقیقه طول میکشه تا بتونم خودمو تکون بدم و بیدار شم خیلی وحشت میکنم تو این حالت چاره ای داره دیگه میترسم وقتی تنهام بخوابم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا الان دوبار برام اتفاق افتاده .هیچ علت مشخصی نداره.یه عده میگن واکنش بدنع یع عده هم میگن بختکه.من بار اول که اینجوری شدم یه چیز سیاه زشت و روخودم احساس کردم که داشت خفم میکرد و من توانایی صحبت کردن نداشتم.همسرمم پیشم بود دستشو دور خودم میدیدم اتاقمو میدیدم ولی نمیتونستم نه حرفی بزنم نه حرکتی کنم فقط تلاش میکردم که رها کنم خودمو دراخرم با گریه همسرمو بیدارمیکردم.ولی از  وقتی که ایت الکرسی میخونم قبل خواب و قرآن بالاسرم میذارم راحت میخابم

خوش اومدی آوای مامان😘😍

بیشتر به خاطر استرسه

منم هر موقع اضطراب دارم اینجور میشم

سعی کن قبل خواب غذای سنگین نخوری و طاق باز نخوابی

زیر سرتم جوری باشه که اکسیژن خوب به مغزت برسه و دچار نفس تنگی نشی

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
اتفاقا اینو خوندم تو نت امروز به پهلو خوابیده از پشت بغلم کرد و داشت خفم میکرد 

من خودم وقتی طاق باز بخوابم بختک میگیرم...قبل خوابت آیت الکرسی و هفت تا قل هوالله بخون

خدایا مراقب تو دلیم باش  
طاق باز نخواب

من بار اول طاق باز بودم بار دوم نه.تو خوابم یهو از حالت پهلو به حالت طاق باز دراومدم و بعدشم حالت فلج شدگی ولی این دفعه چیزی ندیدم فقط احساس خفگی داشتم

خوش اومدی آوای مامان😘😍
اتفاقا اینو خوندم تو نت امروز به پهلو خوابیده از پشت بغلم کرد و داشت خفم میکرد 

😂😂😂😂لعنتی ول کن هم نیست میگن اون موقع صلوات بفرسین من چون همش ترس دارم تو ذهنم میمونه صلوات..هرچی هم صلوات میفرستم ول کن هم نیست🤣منم تنها نمیتونم بخابم واقعا حس بدیه ولی پیش خودت قرآن بزار..من قرآن میزارم کمتر اتفاق میفته