2777
2789
عنوان

یه دعا کنید ایندفعه خواهرم نه نگه،ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم همش تو همین فکره ،بیچاره ازبس حرص خواهرمو خورده پیر شده

یکی از دخترای فامیلم همینطور شد هر خواستگاری میومد رد میکرد اصلا نمیزاشت بیان اگه هم میومدن میموند تو اتاق میگفت نمیخوام الان دیگه 35 سالشه 

آخه چرا

سلام بزارید هر موقع خواست ازدواج کنه ، زوری که نیست؛ مهم نیست چه موقع ازدواج کنیم مهم اینکه زندگی مشترک خوبی بسازیم،  

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
ما هم از همین میترسیم ، خواهرم امسال وارد 30 سالگی شده

حالا آمادگی رو نداره، خدایی نکرده ازدواج کنه و با همسرش به مشکل بخوره خوبه، ؟ مطمئن باش اینطور ازدواج کنه رفتار خوبی نداره با همسرش، تازه از چشم شما میبینه و فکر میکنه که خواستید از شرش خلاص بشید؛ 

حالا آمادگی رو نداره، خدایی نکرده ازدواج کنه و با همسرش به مشکل بخوره خوبه، ؟ مطمئن باش اینطور ازدوا ...

همه آرزوم اینه خوشبخت بشه ، دلم میخواد با کسی که به معیاراش نزدیکه ازدواج کنه ، ولی خوب این دوره زمونه فقط باید دنبال پسر پاک بود ، این مورد واقعا پسر خوبیه 

همه آرزوم اینه خوشبخت بشه ، دلم میخواد با کسی که به معیاراش نزدیکه ازدواج کنه ، ولی خوب این دوره زمو ...

درسته خوشبختیش رو میخوای؛ اما الان آمادگی نداره، پسر پاکه درست،ولی فقط  پاکی ملاک نیست؛ تفاهم، احساسات؛  ظاهر، و..... بهش فرصت بدید، 

باهاش دوست باش هواشو داشته باش، فشاری  روشه یا ناراحته یا کلا هر چیزی مراقبش باش، اینطور حسش رو میگه بهت شاید دلیل ازدواج نکردنش چیزی باشه که حتی فکرش رو هم نکنی، اما موقعی که متوجه بشی راهنماییش کنی، 

راز دارش باش؛ به خانوادت هم بگو فعلا بی خیال بشن،