2777
2789
ساقیش خوبه    

درست حرف بزن

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مشکل روانی نیستا اصن اطلاعی راجع به توهم شنیداری پیش از خواب دارین؟ هیچکس یه سرسوزن راجع به ای ...

خوب عزیزجان مگه میگه بعد خواب صداهای عجیب میشنوه میگه صداهای عجیب میشنوه پس اگر نرن پیش روانپزشک برن پیش کی غدد؟

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
یا مثلا گفت اومد از داخل کشو چیزی بردارم دیدم به چهرهی زشت تو اینهی کشو نگام میکنه

خب نه دیگه این جدیه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
بخاطراینکه طفلی دوتاپشت سرهم اورده ازنظرروحی عصاب جسمی همه مختل شده

منم دوتا پشت سرهم آوردم ازصب تاشبم تنهام با بچه هام 

پس من چچچچچچیییی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من اصلا از این مسائل سر در نمیارم ولی چند وقت پیش یه مستند میدیدم کسایی که صدا میشنیدم و حتی با اون صداها حرف میزدن و اونا جواب میدادن از همین جا ها شروع شده بود بعد خیلیاشون نتونسته بودن درمان شن روانشناسا بهشون کمک کردن با اون صداها دوست شن ازشون نترسن باهاشون حرف بزنن 

باید برین پیش روان پزشک حاذق 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

یا گفت یه بار صبح خواب بودم بیدارشدم دیدم ساعت ۷ بعد دوباره خوابیدم تو بیداری وخواب بودم دیدم صدای در کابینت زیر سینک اومد(( اونجا پلاستیک های اصافش رو میزاره)) بعد یکدفعه دیدم یه دختر بالای سر تخت بچه ی کوچیکمه ومیگه میخوام امیر کیان رو خفه کنم