2777
2789

نشانه های بیماری افسردگی حاد هستش

اگه ادامه پیدا کنه ممکنه اونارو ببینه حتی

دیگه اسمش از افسردگی خارج میشه چیز دیگه ای میشه

همین صدا شنیدنم اسم خاص خودشو داره من علمشو ندارم

احتملا از افسردگی بعد زایمان که درمان نشده به اینجا رسیدن

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم صدا پیانو میشنوم😁

من یه مدت صدای اهنگ میشنیدم 😆😆😆

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
ابجیم کم خونی هم داره وخیلی تو زندگیش از نوجونی اذیت روحی شده وکلا احساساتی هست حالامن بهش گفتم یا ا ...

برا اعصابه منم ی مدل حالم خوب نبود اعصابم داغکن بود زیاد میشنیدم تنشا ک کم‌شد صداها رفت

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
ابجیم کم خونی هم داره وخیلی تو زندگیش از نوجونی اذیت روحی شده وکلا احساساتی هست حالامن بهش گفتم یا ا ...

برا کم خونی و افسردگی حاملگی هستش,دوتا زایمان پشت سرهم واقعا سخته,خواهرتون نباید تنها بزارین الا جدی میشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
اي بابا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ببرينشون روانپزشك سريعا 

این مشکل روانی نیستا

اصن اطلاعی راجع به توهم شنیداری پیش از خواب دارین؟

هیچکس یه سرسوزن راجع به این چیزا مطالعه نکرده

تک تکتونم نظر کارشناسی میدید

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
سایکوتیک تو دسته بیماری های خیلی شدید روانیه چرا وقتی چیزیو نمیدونید حرف الکی میزنید؟ یه ذره مطالع ...

خانه

تو چه دانی تحصیلات من چیست!!!!

شک نکن من از تو بیشتر میدنم شک نکککن

حوصله توضیح بیشتر نداشتم گفتم که ببرنش دکتر زودتر نذار به پای جن و...

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎