2777
2789
عنوان

کیک تولد پسرم خوشگله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم مبارکه عزیزم یه بسته پودر ڙله رو با یه لیوان آب جوش قاطی کردم حل که شد یه لیوان آب سرد ر ...

پودینگ رو خودت درست کردی ممنونم اگر طرز تهیه اش رو بگی

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
پودینگ رو خودت درست کردی ممنونم اگر طرز تهیه اش رو بگی

نه فدات بشم پودینگ آماده فوری بود با طعم موز

یه بسته ش رو با دو و نیم لیوان شیر ولرم قاطی کردم خودشو که گرفت ریختم تو ظرفهای یک نفره 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
مرررسی گلم.خودش خوابه فعلا

ببوسش عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
چقدر ریز بین کاشکی خواهرم بودی برای چیدمان منزل ودکور وکابنت وآسپز خونه.اتاق خواب.حیا ط خلوت وغیره خ ...

مرسی عزیزم

دردسر سازشده واسم

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
راستی واکسنشو کی میزنی یادت باشه

ممنون که یاد آوری کردی عزیزم

۲۲بهمن واکسن داره که تعطیله موند ۲۹بهمن

مرسی عزیزم دردسر سازشده واسم

چاقوی با کلاس دارما ولی انقد سرم مشغول بود و خسته بودم که یادم رفت اون با کلاسه رو بدم همین چاقو دم دستیم رو روبان زدیم  ولی آبیه ها  

نه فدات بشم پودینگ آماده فوری بود با طعم موز یه بسته ش رو با دو و نیم لیوان شیر ولرم قاطی کردم خودش ...

قربون دستت فقط باید از کجا بگیرم

ممنون که یاد آوری کردی عزیزم ۲۲بهمن واکسن داره که تعطیله موند ۲۹بهمن

ساعت ۸ ببر که شلوغ نشده.قبلشم آب قند بده درد واکسنشو کم میکنه.تا۳ روز هم که میدونی حموم نبر.مواضبش باش تب نکنه ۴۸ ساعت مراقبت عالی کن ازش  به سلامتی باشه