2777
2789
عنوان

سزارینی ها

94 بازدید | 21 پست

سلام..درد جا بخیه ها تا چند وقت بعد عمل هستش؟  من بخیه هام طرف چپ دردش کم شده و میشه گفت درد نداره ولی طرف راستش درد داره و یکمم ورم داره.شبا هم سرفه میکنم شدید جوری که حالت تهوع میشم.اون موقع ها دردش بدتر میشه

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردین بعد زایمان شکمتون به اولش برگشت؟به غیر بستن کمر جا بخیه تا کی کامل محو میشه

والا جای بخیه که هنوز مونده  من شکم بند نبستم الان پشیمونم یه کم شکم زدم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
تا ده روز درد داری منم سمت چپم خیلی درد میکرد میترسیدم عفونت باشه ولی بعد ده روز اوکی شدم 

اون درد های وحشتناک اولیه رو رد کردم.الان27/26روزه زایمان کردم.ولی از داخل درد داره.بعضی وقتا و مخصوصا وقتایی که سرفه میکنم

چیکار کردین بعد زایمان شکمتون به اولش برگشت؟به غیر بستن کمر جا بخیه تا کی کامل محو میشه

بعد یکسال هنور درد داره.دیگه اون ادم سابق نمیشی.

جاش بکم کمرنگ شده ولی مشخصه فکر نکنم کامل محو بشه.

من بچه شیر میدادم بعد یک ماه شدم پوست و استخوان.

ولی الان چون یکم اشتهام زیاد شده باز شکم آوردم.

اون درد های وحشتناک اولیه رو رد کردم.الان27/26روزه زایمان کردم.ولی از داخل درد داره.بعضی وقتا و مخصو ...

طبیعیه عزیزم‌من تا سه ماه کمر درد شدیدم‌داشتم طوری که نمیتونستم خم‌شم 

والا جای بخیه که هنوز مونده  من شکم بند نبستم الان پشیمونم یه کم شکم زدم

شکم بند میبندم..بخیه هات چجوری بود مال من یکی بود یعنی .تک تک نبود.و موقع کشیدن اصلا دردی حس نکردم.کمرنگ هم نشده جا بخیه هات؟ چند وقته زایمان کردی

بعد یکسال هنور درد داره.دیگه اون ادم سابق نمیشی. جاش بکم کمرنگ شده ولی مشخصه فکر نکنم کامل محو بشه. ...

خوش بحالت من تو شیردهی چاق شدم ا

شکم بند میبندم..بخیه هات چجوری بود مال من یکی بود یعنی .تک تک نبود.و موقع کشیدن اصلا دردی حس نکردم.ک ...

نه ماهه زایمان کردم مال منم پیوسته بود جای بخیه مم مثل یه خط قرمزه یه کمم برجسته س -------کم رنگ نه به اون صورت خیلی کممممممم 

بعد یکسال هنور درد داره.دیگه اون ادم سابق نمیشی. جاش بکم کمرنگ شده ولی مشخصه فکر نکنم کامل محو بشه. ...

اون که اره دیگه اون ادم سابق نمیشیم.حالا شکر خدا زیاد ترک نخوردم.ولی همینا هم اذیتم میکنن  دوست دارم زود تر از بین برن.تیرگی که موقع بارداری بعضی جا ها بیشتر میشه چی اوناهم از بین نمیرن؟

من تو بارداری رو شکمم اصلا ترک نبود فقط چند تا رو ران داشتم ولی بعد زایمان میبینم یه چند تایی هم رو شکمم هست

نه ماهه زایمان کردم مال منم پیوسته بود جای بخیه مم مثل یه خط قرمزه یه کمم برجسته س -------کم رنگ نه ...

نا امیدم کردی که.مال منم یه خط قرمزه و طرف راستش یه کوچولو برجسته است..

نا امیدم کردی که.مال منم یه خط قرمزه و طرف راستش یه کوچولو برجسته است..

والا منم همینجوریه پماد آلفا هم زدم دوسه ماه ولی همش کمر شلوار مو کثیف میکرد بابا بخیه خوبه من موندم با این ترکای زشت چیکار کنم