2777
2789
عنوان

بچه ها امروز شروع چهل هفتمه..

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 38 پست
یعنی میگی با تاریخ سونو برم بیمارستان؟؟

نمیدونم والله,میخوای صبر کن علایم زایمان برسه,دردت شروع بشه برو,یا برای اطمینان برو یه چک کنن میگن خودشون

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

خب بارداری رو از روتاریخ پریود میگن منم آخرین پریودم۱۹اردیبهشت بود هفته قبل که رفتم چکاب بهم گفت پیاده روی حتما برو زیره ورازیانه دم کن بخور چای زعفران ونبات بخور. تا دردات شروع بشن بعد بیا اگه دولتی میخوای بری شاید تا۴۲هم دردت نگیره وبستریت نکنن اگه زودتر بری وبدون درد تو بیمارستان پدر آدمو درمیارن و دردهات چند برابر میشه پس تحرک داشته باش که انشالله زودتر دردت شروع بشه وبسلامت زایمان کنی

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونروز رفتم گفت چهل هفتت تموم شد بیا..اما یادم رفت بگم با کدوم تاریخ سونو یا پریود..

معمولا دکترا تاریخ سونو ان تی مدنظرشونه ولی خب مواظب حرکات بچه ات باش واسه کنترلم مرفته باش

پس بروببین چی میگن

از معاینه بدم میاد میری معاینه میکنن میگن نه وقتت نیس..سر پسرم چهل هفته تموم شد رفتم گفت هنوز زوده..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

منم تاریخم 26 اردیبهشت بود،الانم هیچ دردی ندارم بچه دوممه، اولی را با آمپول فشار بدنیا آوردم،،،،نمیدونم با تاریخ سونو برم بیمارستان که میشه 26 بهمن یا تاریخ قاعدگی که میشه 4 اسفند 😞😞😞

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
خب بارداری رو از روتاریخ پریود میگن منم آخرین پریودم۱۹اردیبهشت بود هفته قبل که رفتم چکاب بهم گفت پیا ...

اره دفه پیش نیمه خصوصی رفتم پدرمو دراوردن..ایندفه همون دولتی تامین اجتماعی میرم ببینم چیکارم میکنن  

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
نمیدونم والله,میخوای صبر کن علایم زایمان برسه,دردت شروع بشه برو,یا برای اطمینان برو یه چک کنن میگن خ ...

همینکارو میکنم

اره دفه پیش نیمه خصوصی رفتم پدرمو دراوردن..ایندفه همون دولتی تامین اجتماعی میرم ببینم چیکارم میکنن & ...

انشالله زایمان خوبی داشته باشی

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

خانمی محاسبه بارداری از تاریخ شروع آخرین پریودته.ربطی به بود و نبود رابطتون نداره.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
همینکارو میکنم

انشاالله به سلامتی فارغ بشی و قدمش مبارک

اسمشو چی میزارین?

من هنوز نتونستم اسم انتخاب کنم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

[QUOTE=123545946]منم تاریخم 26 اردیبهشت بود،الانم هیچ دردی ندارم بچه دوممه، اولی را با آمپول فشار بدنیا آوردم،،،،نمید ...[/QUOTپس هم دردیم  

با سونی اول حساب میکنن..من با سونوی اول تازه وارد سو نه هفته شدم با سونوی آخر الان دارم چهل رو تموم میکنم

انشاالله به سلامتی فارغ بشی و قدمش مبارک اسمشو چی میزارین? من هنوز نتونستم اسم انتخاب کنم

فداتشم گلم شما هم همینطور..والله منم هنوز دودلم بین انتخاب اسم چندتایی درنظرگرفتم هنوز انتخاب نکردم..

خانمی محاسبه بارداری از تاریخ شروع آخرین پریودته.ربطی به بود و نبود رابطتون نداره.

درسته اما زایمان رو با اولین سونو حساب میکنن دیگه..اونروز دکتر گفت اولین سونو مهمه برامون