بچه ها با تاریخ پریودم که23 اردیبهشت بود امروز شروع هفته چهلمه.اما شوهرم اونموقع کلا خونه نبود هفت خرداد اولین رابطه رو داشتیم..سونو اولمم میگه امروز شروع هفته سیو نهمم..حالا من چیکارکنم بنظرتون..کی برم بیمارستان؟؟با چه تاریخی؟؟
هرکس میخواد حضرت محمد ص اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
فداتشم گلم شما هم همینطور..والله منم هنوز دودلم بین انتخاب اسم چندتایی درنظرگرفتم هنوز انتخاب نکردم. ...
خدا نکنه
انشاالله خوش نام و خوشبخت و سلامت باشه
سر زایمانت لطفا دعاهای خیر زیادی بکن برای همه منتظرای بچه و خونه. ....
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تاریخم 26 اردیبهشت بود،الانم هیچ دردی ندارم بچه دوممه، اولی را با آمپول فشار بدنیا آوردم،،،،نمید ...
منم مث شما اولی با فشار اومد ایندفه هم۲۹بهمن تاریخ دادن..اما اونروز پرستارا گفتن اولای ماه اسفند وقتته..اخع دردندارم نمیخوام باز با امپول فشار بارحم بسته برم که دردا هزار برابر میشه...
هرکس میخواد حضرت محمد ص اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
[QUOTE=123547457]خدا نکنه انشاالله خوش نام و خوشبخت و سلامت باشه سر زایمانت لطفا دعاهای خیر زیادی بکن برای همه منتظ ...[/QUOفدات عزیز ایشالا خدا برات نگهش داره..بسلامتی دنیا بیاد..چشم حتما دعامیکنم عزیزم..
[QUOTE=123547457]خدا نکنه انشاالله خوش نام و خوشبخت و سلامت باشه سر زایمانت لطفا دعاهای خیر زیادی بک ...
چشمت سلامت عزیزم
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘