2777
2789
عنوان

چرا تاپیکم ترکید؟

96 بازدید | 6 پست

من که حرفی نزدم نه توهینی کردم نه موضوع اجتماعی بود نه هیچی. کاملا شخصی بود واقعا چرا دوستان؟ حتی کسی پست خاصی نذاشته بود. ناراحت شدم. خب منم دارم کار می کنم کاری به کسی ندارم. واسه عزیزانی که احتمالا پستم رو ندیدن یه پیج اموزشی درست کردم می خواستم بقیه ببینن. 

کدامین تایپیک؟؟؟

باید از سکوت درباره ی علی(ع)‌ پرسید، او با علی(ع) آشناتر است...                                      چه چفیه ها خونی شد تا چادری خاکی نشود یا از سر نیفتد...اگر چادری هستی قدر حجابت را بدان...‌.به نظرم یه زن مثل یک گل🌹هست تا وقتی مثل غنچه پوشیده باشه در امنیته وقتی شکفت و مثل یک گل حجاب خودش رو کنار گذاشت مگس ها و زنبور ها میان طرفش...و یه خانم درست نیست فقط موقع نماز چادر سرش کنه که انگار فقط خدا باهاش نامحرمه...(البته این نظر منه)                  اللهم عجل لولیک الفرج...🤲🤲🤲 علی (ع) یک عمر با افتادگان بنشست تا گوید/ کسی والا نمی گردد از این بالا نشستن ها....پیامبر(ص)فرمود: سرلوحه ی پرونده ی هر مومن در روز قیامت دوستی و محبت علی ابن ابی طالب علیه السلام است                                                  

نی نی یار عزیزم من خلاف قوانین سایت پست نمی ذارم. و نمی خوام به خاطر سلیقه شخصی دیگران و حذف شدن تاپیکم کاربریم حذف بشه. نه به کسی بی احترامی کردم. و نه به حقوق کسی تعرض می کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدامین تایپیک؟؟؟

عزیزم تاپیکم ترکید. یه پیج تو اینستا در مورد استایلینگ و اینا درست کردم اومدم اینجا تاپیک زدم. که اگه کسی خواست فالو کنه تو همون چند دقیقه هم چند نفر فالو کردن. ولی اومدم دیدم تاپیکم حذف شده. 

عزیزم تاپیکم ترکید. یه پیج تو اینستا در مورد استایلینگ و اینا درست کردم اومدم اینجا تاپیک زدم. که اگ ...

چرا آخه دلیلشو میدونی؟؟؟ کسی گزارش زده بود برات؟؟؟

باید از سکوت درباره ی علی(ع)‌ پرسید، او با علی(ع) آشناتر است...                                      چه چفیه ها خونی شد تا چادری خاکی نشود یا از سر نیفتد...اگر چادری هستی قدر حجابت را بدان...‌.به نظرم یه زن مثل یک گل🌹هست تا وقتی مثل غنچه پوشیده باشه در امنیته وقتی شکفت و مثل یک گل حجاب خودش رو کنار گذاشت مگس ها و زنبور ها میان طرفش...و یه خانم درست نیست فقط موقع نماز چادر سرش کنه که انگار فقط خدا باهاش نامحرمه...(البته این نظر منه)                  اللهم عجل لولیک الفرج...🤲🤲🤲 علی (ع) یک عمر با افتادگان بنشست تا گوید/ کسی والا نمی گردد از این بالا نشستن ها....پیامبر(ص)فرمود: سرلوحه ی پرونده ی هر مومن در روز قیامت دوستی و محبت علی ابن ابی طالب علیه السلام است                                                  
چرا آخه دلیلشو میدونی؟؟؟ کسی گزارش زده بود برات؟؟؟

کسی که چیزی بهم نگفت حتی یه بازخورد منفی هم نداشتم که بخوام حدس بزنم جریان چی بوده. احتمالا گزارش زده باشن. چون مطلب نامناسب نذاشته بودم. اخه حذف تاپیک من چی به ادما اضافه می کنه نمی دونم. حتی پست های اینستام هم موضوع اجتماعی چیزی نداره فقط فشن و لباس و زیبایی و این چیزاست.