2777
2789
عنوان

میخوام هرچ زودتر باردار بشم

159 بازدید | 28 پست

من الان حدودا ی ۹ ماهی هس اقدام میکنم برا بچه ولی هیچ فایده ای نداره.الان باید چیکار کنیم؟اصلا هیچی بلد نیستم لطفا راهنماییم کنید ک باید برا بچه چیکار کنم؟بنظرتون برم سونو بدم؟یا شوهرن بره تست اسپرم بده؟

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خودت برو دکتر تا معاینت کنه مشکلی نداری اگه سالم بودی شوهرتو بفرست بره آزمایش بده

ازمایش پاپ اسمیر ک دیگه نمیگیره درسته؟؟؟

عزیزم اول خودت یه دکتر زنان برو که بررسی اولیه بشی انشالله اگه خودت مشکلی نداشته باشی دکتر ت راهنماییت میکنه یا واسه همسرت آزمایش اسپرم مینویسه ویا میگه که همسرت بره پبش اورولوژیست❤❤ 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

من یکسال قبل اقدام رفتم کارایه بارداریو رسیدم و همون موقع هم شوهرم تست داد فهمیدیم ضعیفه ،توباید ۶ماه گذشت میرفتی دکتر الانم دیر نشده برو به دکتر بگو اون خودش آزمایشایه لازمو مینویسه

برو دکتر خودشون سونو و تست اینا بهت میگن چی بگیری...

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊

با اجازه استارتر... دوستان من ۹ دی اقدام داشتم کی بی بی بذارم که زود نباشه...

۲۴ بهمن موعدمه

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊
من یکسال قبل اقدام رفتم کارایه بارداریو رسیدم و همون موقع هم شوهرم تست داد فهمیدیم ضعیفه ،توباید ۶ما ...

منم ۶ ماه طبیعی نشدم 

۲ ماه دارو روم جواب داد 

امپول زدم 

و قرص لتروزول و دفاستون 

البته شوهرم مشکلی نداشت 

خودمم همیشع فولی خوب داشتم 

نمیدونم حالا تاثیر داروها بوده یا نه

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻
من رفتم دكتر بهم قرص لتروزول و امپول داد و فوليك اسيد ميخام سال بعد شروع كنم خودمم قرص ويتامين و اه ...

انشاالله سال دیگه نی نی دار میشی