2777
2789
عنوان

میخوام هرچ زودتر باردار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۶ ماه طبیعی نشدم  ۲ ماه دارو روم جواب داد  امپول زدم  و قرص لتروزول و دفاستون& ...

دوستم شما میدونی کی باید بی بی چک زد،چند روز بعد اقدام که تو ذوقم نخوره

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊
دوستم شما میدونی کی باید بی بی چک زد،چند روز بعد اقدام که تو ذوقم نخوره

عزیزم بعد تاخیر پریودت بیبی بزن 

یه روز بعد تاخیر 

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻
من چهار ساله هر چی آزمایش و روش‌های با رداریو انجام دادم... بی نتیجه بود فقط از خدا بخواه

ای وای  من الان فقط ۹وماهه تو اقدامم افسرده شدم.ایشالا تا عید دامنت سبز بشه

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید
عزیزم بعد تاخیر پریودت بیبی بزن  یه روز بعد تاخیر

آها ممنونم...... 

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊
عزیزم اول خودت یه دکتر زنان برو که بررسی اولیه بشی انشالله اگه خودت مشکلی نداشته باشی دکتر ت راهنمای ...

اگ بخوام سونو بدم و همسرم تست بده و باداروها حدودا چقد هزینه میشه؟

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید
اگ بخوام سونو بدم و همسرم تست بده و باداروها حدودا چقد هزینه میشه؟

بستگی داره کجا بری یا دفترچه ت چی باشه من دکتر خصوصی رفتم واسه سونو ۷۰هزینه شده جای نمیه خصوصی رفتم ۳۵...ویزیت دکترای شخصی معمولا بین ۳۵ تا ۸۰تومنه پاپ اسمیر هم حدودا ۸۰تومنه..آزمتبش اسپرم همسرم تو دولتی ۳۵ تومنه آزاد حدود۷۰تومن...البته اینه همه هزینه جاهای بود که خودم رفتم ممکنه جایی هم باشه که یه کم بیشتر یا کمتر از این باشه...واسه دارو هم تا دکتر تشخیص نده معلوم نیست چه دارویی باید استفاده کنی 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》