2777
2789
عنوان

بابام الان از خونه فرار کرد..

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 62 پست
خب همین اینا مشکله دیگه مادرت با شما ها مشکل نداره احتمالا خیلی حساس و خودرای هست نباید باهش بحث ک ...

آره درسته عزیزم بسیار حساس و خود رای هستش .. من اهل بحث نیستم و حرف کوش کنم هستم خیلی ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
هوای بابات داشته باش خیلی انشاالله مشکلت حل بشه خیلی سخته دعوای پدر و مادر آدم نمی دونه طرف کیو بگی ...

نمیدونم .. کاری ازم بر نمیاد .. چی بگم.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه کجا رفت؟؟این موقه صب؟توی این صب؟

مگ تو برگ چغندری!!

چرا گزاشتی بابات بره بیرون ..

* اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم  پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
ببین میتونی مامان و باباتو راضی کنی برن مشاوره یا اول خودت مامانتو ببر بعدش باهم برن  

عزیزم قبلا ها خیلی تلاش کردم .. همین کارا هم کردم .. مامانم وقتی خوبه همه ی این رفتار هاشو انکار میکنه .. منم یه دختر حساس  و فراری از خانواده شدم که گوشاشو میپوشونه و که همش اشکش دمه مشکشه .. 

اخه کجا رفت؟؟این موقه صب؟توی این صب؟ مگ تو برگ چغندری!! چرا گزاشتی بابات بره بیرون ..

من فرار کردم اومدم طبقه ی بالا .. من میترسم از مامانم .. طرف بابامو که میگیرم بدتر اذیت میکنه بابامو .. من چه کاری میتونم بکنم وقتی که انقدر بابامو صدا میکنه و هیچی بعدش نمیگه و فقط صدا میکنه که روانی بشه .. خودمم روانی شدم .. فکر کن یکی هی اسمتونو صدا بزنه با حرص و و با داد، تا شما از خواب بپری و هیچی بهتون نگه و این روند چن ساعت ادامه داشته باشه .. از شکنجه ی روانی بدتره .. تازه بابام رو چند بار از خواب بیدار کرده و بلندش کرده ولی باز وقتی ازش میپرسه چیه ، چی کار کنم ، هیچی نمیگه و فقط با داد و غرش صدا میرنه اسم بابامو .. همیشه تو خونمون این وضعه .. 

من فرار کردم اومدم طبقه ی بالا .. من میترسم از مامانم .. طرف بابامو که میگیرم بدتر اذیت میکنه بابامو ...

اعصاب داره 

مواظب باش 

الهی بمیرم بابات چی میکشه

* اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم  پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
واقعا تا الان شک نکردین که ممکنه مادرت مشکل روحی داشته باشه؟عزیزم بجای اینکه اینهمه تحمل کنین این خا ...

مانانم وقتی حالش خوبه همه ی این کارا رو انکار میکنه .. وقتی خوبه ، روابطش با بابام عاشقانه ست ولی سر چیزای الکی بابامو که پیر و شکسته شده تنبیه میکنه و آزارش میده .. بار ها شده که بابام لباس پوشیده و اماده ست تا برن بیرون ولی یه هو قهر میکنه و لباساشو در میاره و هر چی التماسش میکنیم اهمیت نمیده .. حتی یه بار واسه عروسی پسر عموم رفته بودیم یه شهر خیلی دوری ، یه هو مامانم تو هتل لباسای عروسی رو با ارایش و همه چی  از تنش در میاره و برنامه و ذوق و مسافرت ۱۰ نفر آدمو بچه و بزرگ رو کنسل میکنه .. تازه توی چند تا عروسی این کارو کرده .. همیشه تا لحظه ی آخر صبر میکنه و بعد یه هو همه چی رو خراب میکنه .. واسه همینه که برام همیشه غیر قابل پیشبینیه کاراش .. متاسفانه اینکه مامانم لیدر و اصل کاری همه چیزم هست .. با اینکه بچه ی وسطه ولی ازین ادم های زورگو قدرتمند خوانواده ست که برای همه تصمیم میگیره و همه ازش حساب میبرن..

مانانم وقتی حالش خوبه همه ی این کارا رو انکار میکنه .. وقتی خوبه ، روابطش با بابام عاشقانه ست ولی سر ...

شما به حرف من گوش بده مادرتو به هر کلکی شده ببر پیش روانشناس بالینی اگر نیومد خودت و پدرت برین پیش روانشناس مو به موی رفتاراشو بگین خب؟ ایرادی هم نداره همونجور که جسم ادم یه وقتایی مریض میشه  روح هم همینطوره شاید یه مسئله خیلی جزئی باشه و حل شه.اینقد خودتونو اذیت نکنین برین پیش کسی که کار بلده 

شما به حرف من گوش بده مادرتو به هر کلکی شده ببر پیش روانشناس بالینی اگر نیومد خودت و پدرت برین پیش ر ...

باشه .. مگر اینکه با بابام برم .. 

مانانم وقتی حالش خوبه همه ی این کارا رو انکار میکنه .. وقتی خوبه ، روابطش با بابام عاشقانه ست ولی سر ...

میفهمم چی میگی.متاسفانه زندگی منم این شکلی هست .وپدرم تو جوانی پیر شد .کی میگه زن بد وجود نداره .دیشب هم اوضاع خونمون افتضاح بود اصلا قدر پدرم رو نمی دونه بااینکه میدونه هیچ مردی تو فامیل مثل پدرم نیست

میفهمم چی میگی.متاسفانه زندگی منم این شکلی هست .وپدرم تو جوانی پیر شد .کی میگه زن بد وجود نداره .دیش ...

برای منم همین طوره .. پدرم زبانزد فامیله به اخلاق و محبتش .. خیلی مظلومه و همیشه هم با این وجود روز ها ناز مادرمو میکشه  .. ولی مامانم همیشه سر کوبش میکنه ..

باشه .. مگر اینکه با بابام برم .. 

ببین  انواع اختلالات شخصیتی رو علائمشو بخون.خصوصا دو قطبی و شخصیت مرزی و اختلال روانی افسردگی بیا برات لینک میذارم ببین مامانت هیچ کدوم ازینارو داره یا نه 

https://fa.wikipedia.org/wiki/اختلال_شخصیت