2777
2789
عنوان

بابام الان از خونه فرار کرد..

1651 بازدید | 62 پست

بچه ها ، من مامانم خیلی بد اخلاقه .. 

یه وقتایی ام خوبه ها ولی کلا غیر قابل پیشبینیه و زود عصبی میشه .. و وقتی مامانم اخلاقش خوبه هممون تو خونه اذیت میشیم .. البته منظورم از همه من و بابامیم .. الان ساعته ۵ صبح بابامو بیدار کرده و هی اسمشو صدا میزنه و داد میزنه سرش(همیشه سر موضوعات الکی بابامو اذیت میکنه و داد و بیداد میکنه) .. منم بلن شدمو کلی ترسیدم و اومدم طبقه ی بالای خونمون تا توی اون جو نباشم .. الان صدای درو شنیدمو فهمیدم که بابام از خونه زده بیرون .. مامانم تا حالا چن بارم بابامو از خونه بیرون انداخته قبلا .. از اخلاقاش متنفرم ، خیلی اذیت میشم و نمیدونم چی کار کنم .. بعدشم که طرف بابامو میگیرم ، یه وقتایی گریه میکنه و میگه منو دوست ندارید .. من واقعا از مامانم میترسم نمیدونم چه جوری دوستش داشته باشم .‌. 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شاالله خدا به تو مامانت و بابات کمک کنه....توام خودت دخالت نده و نگو مقصر مامانته یا باباته ....فقط براشون دعا کن که زندگیشون باهم شیرین شه.....ان شاالله که مشکلتون حل میشه  ....آمین....خدابزرگه

مگه خدا الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدابزرگه.....جواب همه بنده هاشو میده

عزیزم شما طرف هیچ کدوم رو نگیر...به هر دو تا احترام بذار...وقتی گریه میکنه بغلش کن دستاش رو ببوس و بگو عاشقش هستی...

مادر منم بعضی وقتها اینجوری میشه...اینها از فشار و سختی زندگی هست و گرنه اونا هم ارامش رو دوست دارن

ببرش مشاوره‌ اول مامانتو. بعدم خود مشاوره باباتو میخاد. با هر دوشون حرف میزنه

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.
عزیزم ان شاالله خدا به تو مامانت و بابات کمک کنه....توام خودت دخالت نده و نگو مقصر مامانته یا باباته ...

از بچگی همیشه همین بوده خواهر .. آخر میدونم که سکته میکنمو میمیرم ولی چشم به خدا همیشه هیچی نمیگم الان طبقه پایین خوابیده بودمو ساعته ۴ _ ۵ صبح یه او بیدار شدم که گفتم نکن مامان .. 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
مادرتوببریدپیش یه دکتراعصاب وروان که هم باهاش صحبت کنه وهم بهش داروبده  بنظرم یه مشکلی هست که ت ...

با نظر ایشون موافقم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن