2777
2789
عنوان

بیماری مقعدی😭

55931 بازدید | 37 پست

سلام تروخدا بیاین دارم از نگرانی میمیرم یه چند وقتی هست یه چیزی شبیه به ورم نزدیک به مقعد من هست منم هرچی توی نت سرچ میکردم پیدا نمیکردم شبیهشو

نه خونریزی داره نه درد داره نه چیزی فقط چند وقت یه بار خارش و سوزش داره

بعد دیدم علائم من مثل هموروئید ترومبوزه هست

بعد گفته بودش باید جراحی بشه و من خیلی نگرانم و واقعا نمیخوام جراحی کنم

کسی از شما این بیماری و داشته؟

به خدا از وقتی فهمیدم رنگم مث گچ شده

کمک کنین😭😭😭

یبوست داشتی اینجوری شدی؟

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چته  

منم  وقتی نوحون بودم بواسیر گرفتم اولش مقعدم درد میکرد و سوزش..بعدم یه چیزی اندازه لوبیا در اومد و کم کم ازش خون میومد کاری باهاش نداشتم خودش خوب شد ولی خیلی درد داست..ببین روغن زیتوت روزی دوبار با انگشتت بزن بهش و قرص ویتامین Eبگیر..حالت ژله ایی داره داخلش اب داخلش رو بزن به مقعدت..خوب میشی.ترس نداره که

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
یعنی اصلا دکتر نرفتی؟

نه چون میدونستم چیه.نترسیدم...۱۶سالم بود..یک سال تحمل کزدم خوب شد خخخ...تو اینکارا رو بکن که بهت گفتم خوب میشی به عمل هم نیاز نیس با دارو حله.

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  

منم این اتفاق افتاد برام😑😑😑اولش فکر کردم بواسیره بیخیالش شدم بعد یهو یه شب فشارم اومد رو ۴ونیم از حال رفتم دیگ خونریزی روده داشتم حتی ابم میخوردم خونریزی داشتم بستری شدم حتی....روزای خیلی سختی بود...

جدی بگیر حتما برو متخصص من با کلونوسکوپی متومه شدن عفونت روده دارم و بخاطر تغدیه ناسالم و فست فودو ایناس بیشترش

بومادران عالیه واسه بواسیر من دو سه شب میخورم قشنگ میره داخل دیگه هیچی نه درد دارم نه خونریزی فقط مواظب باش یوبس نشی که داغونی

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.