2777
2789
عنوان

بیماری مقعدی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 55941 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون میدونستم چیه.نترسیدم...۱۶سالم بود..یک سال تحمل کزدم خوب شد خخخ...تو اینکارا رو بکن که بهت گفت ...

آخی دزدان دریایی جون منم همینطور بودم و همین راه ها که گفتیو رفتم و خوب شدم خداروشکر. واقعا ویتامین e عالیه. یعنی ۲۰ ۳۰ شبم که شده قرصو بزن پشت سره هم عالیه. و اینکه غذاهم بله بسیار مهمه. چیپسو پفکو نوشابه واقعا واسه این مریضی سمه. گلم لوبیا چشم بلبلی را هم بپز بوخور. خیلی برای من خوب بود. ویتامین b داره

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
واقعا تاثير داره؟من چندسالههه دارم چندتام دارم ولي خون نيومده تاحالا خيليم كم دردميكنه يعني منم انجا ...

اره حتمن انحام بده هیج صرری نداره.روغن زیتون بزن...و قرص ویتامینE ابش رو خالی کن سر اون ضایعه...این قرص  ضد تومور و گوشت های اینطوری است...عالیه..من دختر عموم توی زایمان طبیعی شقاقش زد بیرون..بش گفتم بزن..زد برطرف شد

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
شمام بواسیر گرفتی دکتر نرفتی اصلا؟

آره دارم ولی اصلا دکتر نرفتم با همین بومادران خوبم یه کرم بواسیرم گرفتم مال شرکنه باریجه اونم میزنم خوبه تا وقتی که یبوست نگیرم 

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 
آخی دزدان دریایی جون منم همینطور بودم و همین راه ها که گفتیو رفتم و خوب شدم خداروشکر. واقعا ویتامین ...

اره معحزه است..هم برای بواسیر هم شقاق...حتی شوهرم ورزشکارا در اثر زور وزنه ها شقاقش زد بیرون...زد شقاق رفت...اصلن دارو استفاده نکرد...من به خیلیا پیشنهاد دادم جواب گرفتن

نه ماله من خون میومد...بواسیر بود..

اخ من تو حاملگی شقاق گرفتم.مثه یه گوشت اضافی اصلا روم نمیشه برم دکتر .نه خون ریزی دارم نه درد.یعنی این روشو انجام بدم درست میشه؟

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃

داری بواسیر میگیری اولش مث همیناس ک میگی منم الان دارم اوایل مث تو بودم محل ندادم امروز جوری شدم ک راه ک میرفتم گریه میکردم از درد ب خودت برس مث من نشی من بعد عید عمل‌میکنم

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜

من دارم
خیلی ساله

یه بار علایمم رو ب دکتر اینترنتی گفتم گفت عمل
منم محل ندادم
سالهاست داذم زندگی میکنم هیچ مشکلم نداره
یکی دوبار یبوست شدم بعدش اذیت شدم اما پماد ونوگل میزنم خوب میشم
هیچ عمل نکنیاااا
زندگیتو کن هیچی نیست
سعی کن فقط هر زمان یبوست شدی کلی اب بخوری و برگه زردالو و این چیزا تا شکمت زود کار کنه و طولانی نشینی تو دستشویی
هیچی نیست 

خدا همیشه با من است😇
اخ من تو حاملگی شقاق گرفتم.مثه یه گوشت اضافی اصلا روم نمیشه برم دکتر .نه خون ریزی دارم نه درد.یعنی ا ...

شوهرم شقاق گرفت.ودختر عموم در زایمان طبیعی شقاق گرفت..هردوتا همین نسخه رو انحام دادن خوب شدن...