2777
2789

سلام عزیزا....میدونم هممون رو جنسیت نینیمون کنجکاویم بیان بگیم کدوم آزمایش های خونگی رو انجام دادیم و چجوری شد برا هر کدوممون .اوناهم که جنسیتشونو میدونن بگن کدوم آزمایشو انجام دادن و چجوری شده نتیجش😄

اول خودم که 17 هفتمه.تست کلم قرمز شد,جوش شیرین کف نکرد,ادرار ونمک هم روش هاله ابر مانند شد,رنگ ادرارمم زرد تیره ست.جنسیتشم هفته دیگه مشخص میشه

اینکارا چیه؟!!

یکم صبر داشته باشید خب

بزرگترا بهم میگن میخوره که مادر پسر باشی

حالا فردا سونو ان تی دارم ببینم چی میگه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامن که ان تی مشخص نشد

فقط باید ۱۸ هفتگی رفت؟!

نمیشه تو ۱۷ هفتگی مشخص بشه؟!

من ۱۸ هفتگیم میشه دوم فروردین

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
منم 16 هفته ام تستهای خونگی فقط سوزن و نخ و انجام دادم  که پسر دراومد  18 هفته برم آنوم ...

سوزن و نخ هرکس یچیزی میگه ....یکی میگی افقی پسر و عمودی دختر و دایره فاصله بچه هاست....یکی میگه خطی پسر و دایره دختر...براشما چجور بود

راستش جوش شیرینو ۲ بار امتحان کردم دفعه اول کف نکرد دفعه دوم کف کرد

مامانم با زنجیر طلا برام گرفت پسر دراومد یعنی میگن اگه صاف بره بیاد پسره گرد بچرخه دختره

فقط هم مختص بارداری نیست همیشه میشه