2777
2789
عنوان

بیاید ببینید پسرم برام چیکارکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جااان دلم...  این قشنگترین و دلنشین ترین هدیه هست .... وای چه ذوقی داشته خودش طاقت نیورده ...

آره بخد میگم  که بهترین وقشنگ ترین هدیه عمرمه الهی دورش بگردم طاقت نیاورددگفت مامان میشه سوپرایزت نکنم ندونست که این خودش بهترین سوپرایزه

منم دخترم گردنبد گردنشو در اورد داد بهم گفت مامانی واسه خودت واسه روز مادر.گفت بزرگ ک شدم میبرمت خار ...

عززززززیزم خداحفظش کنه میبینی چقد شیرین زبونن بخدا غم از دل آدم پر میکشه با وجودشون ایشالله که سالم وسلامت باشنو عاقبت بخیر 

پسر منم واسم میده میشوره خورد میکنه میزاره دهنم 4 سال و نیمشه. خونه رو مرتب میکنه جارو میزنه گردگیری ...

الهی عزیزم خدا حفظش کنه ایشالله که خدا نگهدارشون باشه ببین هیچوقت اینقد خوشحال نشدم یعنی اصلا نمیدونم چیکار کنم 

عززززززیزم خداحفظش کنه میبینی چقد شیرین زبونن بخدا غم از دل آدم پر میکشه با وجودشون ایشالله که سالم ...

فداتشم.دقیقا.بچه امید زندگی هست.انشاالله همه طعم مادر شدن رو بچشن و بچه هاشون عاقبت ب خیر بشن😍