2777
2789
عنوان

بدون بچه با همسر بیرون میرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 31 پست

من که بچه ندارم 

ولی یه روانشناس می شناسم از اون خانم های زنده دله دخترشون پارسال لیسانس را گرفت ولی حتی بعد از گذر این همه مدت از زندگی دو نفره اش همچنان به این که ماهی یک بار یه تفریح دو نفره در حد کافی شاپ رفتن حتی با همسرش داشته باشه خیلی اهمیت میده 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال و نیمه در هر کجا و هر لحظه بچه هام جلو چشممن و خسته شدم و به خودکشی فکر میکنم دیگه دلم میخواد بمیرم .همش تو سرم جیغ گریه دعوا نق بهانه .اهههه

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

لازمه ولی متاسفانه فقط در حد شعار دادن میگن تو ایران خانما بدون بچشون تا دسشوییم نمیرن و همین باعث سردی بینشون میشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

لازمه ولی متاسفانه فقط در حد شعار دادن میگن تو ایران خانما بدون بچشون تا دسشوییم نمیرن و همین باعث س ...

من از نوزادی هفته ی شب پیش مادرشوهرم میذاشتم

فقط حیدر امیرالمومنین است😍😍
یه وقتایی که بدون بچه با همسرم جایی میخواهیم بریم انگار که یه چیزی جا گذاشتیم ، تفریح که فکر نکنم طا ...

من با بچه هام خوش می گذره فکر می کنم چیزی گم کردم اصلا با غذا جور نیستند اشتها ندارن ولی بدون اونا نمی تونم برم

📌متولد ۷۷ نیستم